Preu reduït! Holofit Lipoflash - Equisalud - 30 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofit Lipoflash - Equisalud - 30 càpsules

223968

Nou

Complement alimentari dissenyat per donar suport a l'alliberament de l'excés de greixos acumulats, potenciant el teu benestar general.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,96€

IVA inclòs

29,95€ IVA inclòs

-10%

0,90 € / ud

Més informació

Holofit Lipoflash Equisalut

Equilibri i harmonia pel teu benestar.

Què és Holofit Lipoflash Equisalud?

Holofit Lipoflash és un excel · lent aliat per a aquells que busquen mantenir un equilibri saludable de greix corporal .

Aquest potent complement alimentari ha estat especialment formulat per donar suport a l'alliberament d'excés de greixos acumulats . Holofit Lipoflash treballa en harmonia amb el teu organisme, potenciant els mecanismes naturals d'eliminació de greixos .

En integrar-lo a la teva rutina diària, podràs gaudir d'una gestió més efectiva dels greixos corporals. Aquest producte es converteix en un suport indispensable per mantenir la teva salut i el teu benestar, sempre respectant l'equilibri del teu cos i les seves necessitats específiques.

Ingredients:

Composició per càpsula: Sinetrol® Xpur C (barreja d'extractes de cítrics i de guaranà: extracte de pamplemusa (Citrus grandis (L.) Osbeck), extracte de pomelo (Citrus paradisi Macfad), hesperidina (Citrus sinensis (L.) Osbeck) , extracte de llavors de guaranà (Paullinia cupana Kunth), suc concentrat de taronja (Citrus sinensis (L.) Osbeck)), 315 mg; Capsifen® (extracte de caiena (Capsicum annuum L., fruit) microencapsulada en una matriu de galactomanans de fenogrec), 200 mg; extracte de cap de drac de Moldàvia (Dracocephalum moldavica L., parts aèries), 200 mg.

Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pul·lulà).

Com es fa servir Holofit Lipoflash Equisalud ?

Prendre 2 càpsules al dia, abans del dinar i abans del sopar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules de 620 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda