Preu reduït! L-Carnitina líquida 1500 mg - Solgar - 473 ml

Fabricante:

Solgar Solgar

L-Carnitina líquida 1500 mg - Solgar - 473 ml

180994

Nou

Carnitina en la seva forma "L" natural, un dels productes de la gamma d'aminoàcids de Solgar de més alta qualitat, formulació líquida fàcil de prendre amb gust de llimona natural.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

35,68€

IVA inclòs

41,98€ IVA inclòs

-15%

7,54 € / 100 ml

Més informació

L-Carnitina líquida 1500 mg - 473 ml

Carnitina en la seva forma "L" natural, un dels productes de la gamma d'aminoàcids de Solgar de més alta qualitat, formulació líquida fàcil de prendre amb gust de llimona natural

Què és L-Carnitina?

La L-Carnitina un aminoàcid que participa en el metabolisme i l'alliberament de l'energia cel·lular.

Els aminoàcids són els components fonamentals de les proteïnes i són necessaris en nombroses funcions internes de l'organisme. Es divideixen en "essencials" i "no essencials". Per aminoàcids essencials s'entén aquells que l'organisme no pot produir sinó que ha d'obtenir de la dieta per mantenir una bona salut integral. L'organisme també pot utilitzar els aminoàcids per crear hormones, enzims, neurotransmissors, anticossos i transportadors de nutrients.

Ingredients:

L-Carnitina (forma lliure), Àcid pantotènic (dexpantenol), Glicerina vegetal (oli de llavor de palma i oli de coco); Aigua purificada; Àcid: àcid cítric; Aromatitzant: sabor natural de llimona; Conservants: sorbat potàssic, benzoat sòdic.

Com es pren la L-Carnitina líquida 1500 mg - 473 ml?

Complement alimentari per a adults, prendre una 13-15 ml al dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d'un especialista. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per aquest producte.

Presentació:

Envàs amb 473 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda