Preu reduït! Novagres - Margan Biotech - 90 càpsules

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

Novagres - Margan Biotech - 90 càpsules

217435

Nou

Complement alimentari amb zinc i crom, dissenyat per donar suport a una dieta de reducció de pes i un metabolisme saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,98€

IVA inclòs

26,80€ IVA inclòs

-14%

0,26 € / ud

Més informació

Novagres Margan Biotech

El teu aliat natural a la reducció de pes i la salut metabòlica.

Què és Novagras Margan Biotech?

Novagras® és un complement alimentari que combina extractes de plantes, zinc i crom en una fórmula acuradament dissenyada per complementar una dieta destinada a la reducció de pes .

Cada component ha estat seleccionat per la seva funció específica en la promoció d'un metabolisme saludable . El zinc contribueix al metabolisme normal dels macronutrients i àcids grassos, cosa que pot ajudar en la gestió d'un pes saludable .

El crom, per la seva banda, ajuda a mantenir els nivells normals de glucosa a la sang, un factor important per controlar la gana i el pes. Els extractes vegetals presents, com l'àcid linoleic i l'alfa-lipoic, ofereixen beneficis addicionals, incloent-hi suport antioxidant i un impuls al sistema immunològic.

Ingredients:

Àcid linolèic conjugat triglicerat (CLA), àcid alfa-lipoic; agent de recobriment: gelatina; extracte sec garcínia (Garcinia cambogia, closca fruit), extracte sec mongetes beines (Phaseolus vulgaris, llavor); alga espirulina (Spirulina platensis, planta); antiaglomerant: extracte de magnesi; agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; antiaglomerant: diòxid de silici; òxid de zinc, clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6), picolinat de crom.

Com es fa servir Novagras Margan Biotech?

Prendre 1 càpsula tres vegades al dia, abans dels àpats.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda