Preu reduït! Crema de Mans Hidratant de Coco - Algologie - 100 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema de Mans Hidratant de Coco - Algologie - 100 ml

224707

Nou

Crema hidratant i revitalitzant que prevé les infeccions cutànies i millora la hidratació de la pell, deixant les mans suaus i sedoses.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,80€

IVA inclòs

11,56€ IVA inclòs

-32%

7,80 € / 100 ml

Més informació

Crema de Mans Hidratant de Coco Algologie

Mima les teves mans amb la hidratació i nutrició que necessiten amb la Crema de Mans Hidratant de Coco d'Algologie.

Què és Crema de Mans Hidratant de Coco Algologie?

La Crema de Mans Hidratant de Coco d'Algologie és una crema hidratant i revitalitzant especialment formulada per a la cura de les mans .

Conté oli de coco, conegut per les seves propietats nutritives i reparadores , que ajuda a mantenir l'equilibri d'humitat de la pell i en millora les propietats biomecàniques.

A més, prevé l'aparició d'infeccions cutànies i millora significativament la hidratació de la pell, deixant- la suau, sedosa i amb una agradable aroma de coco . És una crema d'absorció ràpida i no greixosa, perfecta per utilitzar durant tot el dia i mantenir les mans hidratades i protegides.

Ingredients:

Aqua, glycerin, butyrospermum parkii butter, c14-22 alcohols, cocos nucifera oile, betaine, myristyl alcohol, squalane, caprylic/capric triglyceride, benzyl alcohol, c12-20 alkyl glucoside, allatoin, myristyl glu tocopheryl acetate, disodium edta, zea mays oil, sodium hydroxide, dehydroacetic acid, cetyl alcohol, coumarin, cocos nucifera fruit extract, rosa canina fruit oil, linalool, hexyl cinnamal, citronellol, potassium sorbate, sodium benzoate, geraniol, isoegenol, hydroxycitronellal, rosmarinus officinalis leaf extract, helianthus annuuss seed oil.

97% dingredients dorigen natural.

Com es fa servir Crema de Mans Hidratant de Coco Algologie?

Aplicar la crema sobre les mans i fer massatges fins que s'absorbeixi completament.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda