Preu reduït! Nou Crema de Mans Urea 20% - Plantis - 100 ml

Fabricante:

Plantis Plantis

Crema de Mans Urea 20% - Plantis - 100 ml

226853

Nou

Crema de Mans Urea 20% de Plantis, enriquida amb bisabolol i àloe vera, per a pells seques, proporciona hidratació intensiva i confort durador.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,80€

IVA inclòs

7,95€ IVA inclòs

-1%

7,80 € / 100 ml

Més informació

Crema de Mans Urea 20% Plantis

Nutrició profunda, alleugeriment immediat per a les teves mans.

Què és Crema de Mans Urea 20% Plantis?

La Crema de Mans amb Urea 20% de Plantis és una fórmula intensiva dissenyada per hidratar i nodrir profundament les pells més seques, aspres i rugoses .

Conté un 20% d'urea sintètica, que és essencial per retenir la humitat i prevenir la pèrdua d'aigua a la pell , fent d'aquesta crema un aliat vital per tenir cura de les mans. Enriquida amb bisabolol i àloe vera, coneguts per les seves propietats calmants i reparadores , aquesta crema ofereix una ràpida absorció que deixa la pell suau, flexible i fresca.

La seva textura lleugera permet una aplicació fàcil, ideal per a mans, però també efectiva a colzes, genolls i peus. Després de fer-lo servir, s'experimenta una duradora sensació de confort i benestar.

Ingredients:

Aqua, Urea, Paraffinum liquidum, Glycerin*, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate*, Glyceryl stearate*, Cetearyl alcohol, Dimethicone, Aloe barbadensis leaf juice*, Phenoxyethanol, Stearyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride*, Alcohol denat, Carbomer,Ethylhexylglycerin, Menthol, Sodium cetearyl sulfat, Sodium lauryl sulfat, Bisabolol, Farnesol, Disodium phosphate, Dipotassium phosphate, Ascorbic àcid, Citric àcid, Potassium sorbat, Sodium benzoate, Sodium sulfite. *Ingredients naturals d'origen vegetal.

Com es fa servir Crema de Mans Urea 20% Plantis?

Aplicar 2 o 3 cops al dia sobre la zona de pell afectada. Fer un massatge fins a la seva completa absorció. Advertiments: Ús extern. No ingerir. No aplicar sobre ulls i mucoses. Mantenir fora de labast dels nens.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda