Fabricante:

I+M I+M

Desodorant Extra Fort en crema - I+M - 30 ml

224845

Nou

Els desodorants en crema I+M ofereixen protecció eficaç contra olors. Formulats amb ingredients naturals, cuiden la pell sense alcohol ni alumini i brinden frescor natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

12,45€

IVA inclòs
41,50 € / 100 ml

Més informació

Desodorant Extra Forta en crema I+M

R+M: Frescor i cura, Naturalment eficaços!

Què és Desodorant Extra Forta en crema I+M?

Els desodorants en crema I+M proporcionen una protecció suau i eficaç contra olors no desitjades durant extenses hores .

Estan dissenyats per respectar la funció reguladora de la suor de la pell sense interferències perjudicials . Formulats sense alcohol, alumini ni alum, aquests desodorants naturals en crema cuiden delicadament la pell sensible de les aixelles, en particular després de la depilació .

La seva composició inclou ingredients naturals com natró, zinc i olis ecològics de coco, ametlla i oliva provinents del Comerç Just. A més, estan enriquits amb olis essencials 100% naturals que brinden una sensació refrescant per al cos. Tot això presentat en un eco-amigable flascó de vidre.

Ingredients:

(INCI): Cocos Nucifera oil* (Coco*), Zinc Oxide, Hydrogenated Rapeseed oil (Colça), Prunus Amygdalus Dulcis oil* (Ametlla*), Olea Europaea Fruit oil* (Oli Oliva*), Isoamyl Laurate, Caprylic/ Triglyceride, Sodium Bicarbonate, Zinc Ricinoleate, Tapioca Starch*, Parfum***, Polyhydroxystearic Acid, Glyceryl Caprylate (Vegetal), Polyglyceryl-3 Polyrincinoleate, Tocopherol (Vitamina E), Helianthus Annuus Seed o Citronellol**, Benzyl Salicylate**.

* procedent d'agricultura ecològica

** procedent d'olis essencials naturals

*** perfum natural

Com es fa servir Desodorant Extra Forta en crema I+M?

Aplicar suaument una petita quantitat de crema desodorant a l'aixella segons calgui i gaudir de la seva frescor.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1988, I+M NATURKOSMETIK BERLIN combina la tradició i el coneixement de l'eficàcia de les plantes amb amor i passió per la natura per oferir productes de cura de la pell i el cabell. Amb un alt nivell de compromís social i motivació ecològica, porten més de 35 anys operant des de la seva casa a Berlín.


I+M NATURKOSMETIK BERLIN, cosmètics naturals d'alta qualitat


Els seus valors es basen en la equitat, la qualitat orgànica i la filosofia vegana. Amb aquestes premisses, produeixen cosmètics naturals certificats per BDIH per a una cura efectiva de la pell i el cabell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda