Preu reduït! Desodorant Familiar de Salvia i Millorana - Tot Herba - 100 ml

Fabricante:

Tot Herba Tot Herba

Desodorant Familiar de Salvia i Millorana - Tot Herba - 100 ml

226317

Nou

Natural, hidratant i de llarga durada, per a tota mena de pell i per a tota la família.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,87€

IVA inclòs

5,80€ IVA inclòs

-16%

4,87 € / 100 ml

Més informació

Desodorant Familiar de Salvia i Millorana Tot Herba

Frescor i protecció natural per a tota la família.

Què és Desodorant Familiar de Salvia i Millorana Tot Herba?

El Desodorant Familiar de Sàlvia i Millorana de Tot Herba és una innovadora solució natural dissenyada per regular de manera efectiva la mala olor corporal sense comprometre la salut de la pell .

Aquest desodorant de llarga durada combina els olis essencials de sàlvia, marduix, alfàbrega i clau, coneguts per les seves propietats antisèptiques, antibacterianes, astringents i antioxidants .

A més, integra ingredients com el Pentileneglycol i la glicerina, que hidraten la pell i contraresten els efectes secants de l'alcohol , mentre que el Trietil Citrato inhibeix la descomposició enzimàtica de la suor, evitant la formació d'olors desagradables .

Apte per a l'ús diari de tota la família, aquest desodorant no només prevé la mala olor en aixelles i peus , sinó que també respecta el procés natural de transpiració i regulació tèrmica de la pell, deixant-la fresca, neta i amb una sensació de benestar durador .

Ingredients:

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Polyglyceryl 10 Laurate Pentylene Glycol, Sàlvia Lavandulifolia Herb Oil, Triethyl Citrate, Glyceryl Caprylate, Propanediol, Ethyl Lauroyl Arginat Hcl, Aroma, Citric Acid, Ocimum Lac *, Linalool*, Thymus Mastichina Herb Oil, Pistàcia Lentiscus Leaf Oil, Eugènia Caroyphyllus Leaf Oil, Isoeugenol*, Eugenol*, Geraniol*, Citral*.

Com es fa servir Desodorant Familiar de Salvia i Millorana Tot Herba?

Polvoritzar directament sobre el tors i aixelles als peus procedir igual que en el cas de les aixelles. És apte per al calçat.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda