Preu reduït! Glucosak - Sakai - 60 càpsules

Fabricante:

Sakai Sakai

Glucosak - Sakai - 60 càpsules

223830

Nou

Glucosak és un complement alimentari basat en Belinal® i Crom, dissenyat per mantenir els nivells normals de glucosa a la sang

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,78€

IVA inclòs

19,75€ IVA inclòs

-10%

0,30 € / ud

Més informació

Glucosak Sakai

El teu aliat per a un equilibri saludable de glucosa a la sang.

Què és Glucosak Sakai?

Glucosak és un complement alimentari formulat amb Belinal® i Crom, dissenyat per ajudar a mantenir els nivells normals de glucosa a la sang . Aquest producte pot ser beneficiós per a aquelles persones que busquen controlar els seus nivells de sucre , especialment les persones de la tercera edat i les que tenen nivells baixos de crom a la seva dieta .

El crom és un mineral essencial que juga un paper fonamental en el metabolisme dels macronutrients i en la regulació dels nivells de glucosa. La manca d'aquest mineral a la dieta pot resultar en un control deficient dels nivells de glucosa, cosa que pot portar a un risc més gran de diabetis i altres problemes de salut.

Belinal® , per altra banda, és un ingredient patentat que ha demostrat ser eficaç en la regulació dels nivells de glucosa i la millora de la salut metabòlica en general .

Amb la seva fórmula avançada i la seva fàcil administració, Glucosak pot ser un excel·lent aliat per a aquells que busquen mantenir un equilibri saludable de glucosa a la sang i promoure una millor salut metabòlica.

Ingredients:

Per dosi diària recomanada 2 càpsules:

150 mg Belinal® extracte de branca d'avet (Abies alba) estandarditzat al 75% en polifenols, 40 μg de Crom (100% VRN*). 2 càpsules aporten 112.5mg de polifenols.

Antiaglomerants: cel·lulosa, fosfat de calci; envoltant càpsula: cel·lulosa, Belinal® (Abies alba branca, maltodextrina); antiaglomerant: estearat de magnesi; picolinat de crom.

VRN= Valors de referència de nutrients.

Com es fa servir Glucosak Sakai?

Es recomana prendre 1 càpsula 15 minuts abans dels 2 àpats principals (tret de la prescripció diversa), ingerits amb un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda