Fabricante:

Giura Giura

Bàlsam de Harpagòfit Bio – Giura - 50 ml

177092

Nou

Alleugereix dolors musculars, cops, reumes i artrosi. Ideal per a massatges esportius, s'aplica localment per a una ràpida i efectiva penetració a la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,20€

IVA inclòs
28,40 € / 100 ml

Més informació

Bàlsam de Harpagòfit Bio Giura

Alleugeriment natural per als teus dolors musculars i articulars.

Què és Bàlsam d'Harpagofito Bio Giura?

El Bàlsam d'Harpagofito Bio de Giura és un remei natural formulat específicament per alleujar els dolors musculars, cops, reumes i l'artrosi .

Aquest producte és especialment recomanat per a massatges esportius gràcies a la seva capacitat per alleujar la tensió muscular i millorar la circulació . El bàlsam s'ha d'aplicar localment en petites quantitats per a una ràpida i efectiva penetració a la pell, seguit per un massatge amb oli si es vol.

L'harpagofit, ingredient principal d'aquest bàlsam, és conegut per les seves propietats antiinflamatòries i analgèsiques , cosa que el converteix en un potent aliat per a l'alleujament del dolor.

Ingredients:

Butyrospermum parkii butter(*), Olea europaea fruit oil(*), Propanediol, Cera alba(*), Hipericum perforatum extract(*), Gaultheria procumbens leaf oil(*), Cinnamomun zeylanicum leaf oil(*), Turpentine(*) , Harpagophytum procumbens rood extract(*), Arnica montana extract, Urtica dioica extract(*), Menthol(*), Salix alba bark extract(*), Tocopherol, Lactic acid, Eugenol(**), Benzyl benzoate(**) , Linalool(**), Cinnamal(**), Cinnamyl alcohol(**), Limonene(**).

(*) Ingredients certificat ecològic.

(**) Components naturals dels olis essencials.

Com es fa servir Bàlsam de Harpagofito Bio Giura?

Es recomana treballar-ho localment, utilitzant poca quantitat, de manera que la penetració sigui més ràpida i efectiva, després es pot continuar amb un oli per a massatge.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda