Preu reduït! Iron Bisglycinate - Solaray - 60 comprimits

Fabricante:

Solaray Solaray

Iron Bisglycinate - Solaray - 60 comprimits

226558

Nou

Iron Bisglycinate Solaray, amb ferro d'alta absorció i enriquit amb Acedera i Alfals, recolza la formació de glòbuls vermells i la salut general.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,70€

IVA inclòs

15,87€ IVA inclòs

-19%

0,21 € / ud

Més informació

Iron Bisglycinate Solaray

Enforteix la teva vitalitat amb ferro de fàcil absorció d'Iron Bisglycinate Solaray.

Què és Iron Bisglycinate Solaray?

Iron Bisglycinate de Solaray és un complement alimentari que proporciona ferro en forma de bisglicinat, una variant d'alta absorció i fàcil tolerància per a l'estómac . Aquest producte s'ha enriquit amb 45 mg d'Acedera (Rumex crispus) i 45 mg d'Alfals (Medicago sativa), dues plantes amb propietats beneficioses per a la salut .

L'Acedera, coneguda pel seu contingut en nutrients essencials, i l'Alfals, valorada per la seva riquesa en vitamines i minerals , complementen l'acció del ferro, contribuint al benestar general. Amb 25 mg de ferro per dosi, aquest complement és ideal per a persones que busquen prevenir o tractar la deficiència de ferro, millorant així el transport d'oxigen al cos i recolzant la producció de glòbuls vermells . Solaray Iron Bisglycinate està pensat per oferir un suport efectiu i natural per mantenir nivells òptims de ferro a l'organisme.

Ingredients:

Ferro bisglicinat, agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; pols d'alfals (Mendicago sativa) (fulla), pols d'acer (Rumex crispus), estabilitzant: metil carbonil cel·lulosa sòdica, goma aràbiga; antiaglomerant: àcids grassos, sals de magnesi d'àcids grassos, embolcall: hidroxypropil metilcel·lulosa, hidroxipropil cel·lulosa, polietilen glicol).

Composició:

Accedera (Rumex crispus) 45 mg
Alfals (Mendicago sativa) 45 mg
Ferro ( bisglicinat) 25 mg

Com es fa servir Iron Bisglycinate Solaray?

Prendre una càpsula al dia amb el menjar o amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda