Preu reduït! Preparat per a Rebosteria - Naturdacsa - 500 grams

Fabricante:

Naturdacsa Naturdacsa

Preparat per a Rebosteria - Naturdacsa - 500 grams

215991

Nou

Preparat de rebosteria amb quinoa integral, arròs i blat de moro, perfecte per a postres casolanes esponjoses i saludables.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,96€

IVA inclòs

2,30€ IVA inclòs

-15%

3,92 € / Kg

Més informació

Preparat per a Rebosteria Naturdacsa

Dolçor natural, esponjositat garantida.

Què és Preparat per a Rebosteria Naturdacsa?

El Preparat per a Rebosteria amb Quinoa Integral de Naturdacsa és una barreja d'alta qualitat dissenyada per facilitar l'elaboració de postres casolanes més saludables .

Aquest producte combina farina d'arròs i blat de moro amb quinoa integral , oferint una opció sense gluten que no compromet ni el sabor ni la textura.

Ideal per a la creació de bescuits esponjosos i amb volum , aquest preparat assegura resultats excepcionals a la cuina, permetent gaudir de delícies casolanes amb un toc nutritiu addicional . És perfecte per a aquells que busquen incorporar ingredients naturals i saludables a les seves receptes de rebosteria.

Ingredients:

Farina de blat de moro, farina d'arròs, impulsor (gasificants: pirofosfat àcid de sodi, bicarbonat de sodi, carbonat de calci) i midó de blat de moro, farina de quinoa integral (1,4%), proteïna de pèsol i espessidor (goma xantana) .

Pot contenir traces de soja.

Informació Nutricional per 100 g de producte:

Nutrient Quantitat
Valor energètic/energia 1403 kJ/336 kcal
Greixos/lípids dels quals saturats/dos quais saturats 1,2 g 0,20 g
Hidrats de carboni dels quals sucres/dos quais sucres 72 g 0,5 g
Fibra alimentària/fibra 2,0 g
Proteïnes 8,0 g
Sal 2,7 g

Com es fa servir Preparat per a Rebosteria Naturdacsa?

  1. Preescalfar el forn a 180°C (amunt i avall sense ventilació).
  2. Bateu en un bol els ous amb el sucre.
  3. Incorporeu-hi l'oli i bateu-ho una mica més.
  4. Afegiu-hi la llet i barregeu-ho.
  5. Afegir a poc a poc tota la farina sense deixar de batre. Evitar la formació de grumolls.
  6. Posar al motlle el paper de coure i abocar la massa batuda. Enfornar al voltant de 60 minuts (depenent del tipus de forn) a 180 °C. Passat aquest temps, punxar el pa de pessic amb un escuradents per veure si ja està llest. Deixeu-ho refredar i serviu-ho.

Presentació:

Envàs de 500 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda