Preu reduït! Rescue Night Gummies - Bach - 60 gominoles

Fabricante:

Bach Bach

Rescue Night Gummies - Bach - 60 gominoles

226175

Nou

Complement amb 5 Flors de Bach® Originals i White Chestnut, sabor fruits vermells. Per relaxació i somni millorat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,53€

IVA inclòs

16,55€ IVA inclòs

-0%

0,28 € / ud

Més informació

Rescue Night Gummies Bach

Dolços somnis naturals amb Rescue Night Gummies - La teva tranquil·litat a cada goma.

Què és Rescue Night Gummies Bach?

Rescue Night Gummies Bach és una innovadora presentació de la coneguda barreja de Flors de Bach® Originals, dissenyada per facilitar la relaxació i millorar la qualitat del son .

Aquesta fórmula especial incorpora, a més de les 5 Flors de Bach® clàssiques, l' essència de White Chestnut, coneguda per la seva capacitat per calmar la ment i alleujar els pensaments persistents que poden obstaculitzar una nit de descans tranquil .

Les gummies de Rescue® Night, amb el seu agradable gust de fruits vermells , ofereixen una alternativa deliciosa i convenient per consumir aquestes essències florals sense necessitat d'aigua o preparació addicional . Creades a la dècada de 1930 per l'investigador anglès Edward Bach, les Flors de Bach® Originals són seleccionades meticulosament de flors, plantes i arbres silvestres per treballar en harmonia amb el cos i la ment.

Aquestes gummies són un complement alimentari que combina tradició i modernitat, proporcionant una solució natural i amable per a aquells que busquen millorar el benestar nocturn.

Ingredients:

Xarop de glucosa, sucre, gelificant (pectines), acidulant (àcid cítric), concentrat de pastanaga i cirera, aroma natural de gerds amb altres aromes naturals, olis vegetals (nou de coco/colza), agent de recobriment (cera de carnaúba) , dilució aquosa de flors de Helianthemum nummulariun (L.) Mill, Clematis vitalba L., Impatiens glandulifera Royle, Prunus cerasifera Ehrh, Ornithogalum umbellatum L, Aesculus Hippocastanum L. (dilució 1/500

Com es fa servir Rescue Night Gummies Bach?

Mastegar una pastilla de goma abans d'anar a dormir. Repetir una vegada a la nit si cal.

Presentació:

Envàs de 60 gominoles.

Brand

Les Flors de Bach són una sèrie d'essències naturals utilitzades per a tractar diverses situacions emocionals. Com ara pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions.


Van ser descobertes per Edward Bach entre els anys 1926 i 1934.


Bach, essències naturals per a una teràpia floral


Les Flors de Bach són elaborades a base de flors, plantes i arbres amb l'objectiu d'enfocar a totes les emocions habituals o esporàdiques, per a ajudar-te a redescobrir la teva sensació de pau i gestionar les emocions.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda