Fabricante:

Solo Nuts Solo Nuts

Crema Suau d'Anacardo Torrat - Solo Nuts - 200 grams

226540

Nou

Crema Suau d'Anacardo Torrat de Solo Nuts: només anacard torrat per a una crema rica en proteïnes, fibra i greixos saludables, amb una suau dolçor natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,95€

IVA inclòs
3,48 € / 100 g

Més informació

Crema Suau d'Anacardo Torrat Només Nuts

Nutrició i sabor a cada cullerada amb la nostra Crema d'Anacardo Torrat – El toc perfecte per a les teves receptes.

Què és Crema Suau d'Anacardo Torrat Només Nuts?

La Crema Suau d'Anacardo Torrat de Solo Nuts és un veritable tresor nutricional que destaca per la seva puresa i sabor excepcional .

Elaborada exclusivament amb anacards torrats , aquesta crema no només delecta amb la seva textura fina i cremosa i el seu sabor suau amb un toc de dolçor natural , sinó que també ofereix una font rica de nutrients essencials.

Amb un 19% de proteïnes, és ideal per recolzar la recuperació muscular i l'augment de massa muscular , mentre que el seu alt contingut en fibra, de l'11%, promou una digestió saludable i proporciona un efecte saciant durador . Els greixos cardiosaludables presents als anacards beneficien directament la salut cardiovascular .

A més, la seva riquesa en magnesi és essencial per regular els nivells de sucre a la sang i la seva aportació d'hidrats de carboni complexos garanteix un alliberament d'energia sostinguda al llarg del dia, sense provocar pics indesitjats de glucosa o insulina. La Crema d'Anacardo Torrat de Solo Nuts és un ingredient indispensable per als que busquen un complement nutritiu, saciant i deliciós per enriquir les seves receptes .

Ingredients:

100% Anacard torrat.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 564 kcal
Greixos 44 g
de les quals, saturades 7,8 g
Hidrats de carboni 30 g
dels quals, sucres* 5,9 g
Fibra alimentària 3,3 g
Proteïnes 18 g
Sal 0,03 g
Magnesi 267 mg

*Conté sucres naturalment presents.

Com es fa servir Crema Suau d'Anacardo Torrat Solo Nuts?

Es pot fer servir en receptes dolces, salades o begudes.

Presentació:

Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Des del seu inici, Solo Nuts ha revolucionat el concepte dels fruits secs, combinant la passió per l'alimentació saludable i la naturalesa. Ana i Guille, fundadors amb un rerefons en cosmètica i hospitality, respectivament, han unit forces per innovar en el món dels fruits secs.


Solo Nuts, fruits secs amb un gir innovador


Amb la visió de transformar el consum de fruits secs, Solo Nuts ofereix productes torrats amb receptes úniques que mantenen l'essència natural i saludable, allunyant-se dels mètodes tradicionals de fregit o la simplicitat dels fruits secs naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda