Preu reduït! Cynara Composta - Forza Vitale - 50 ml

Fabricante:

Forza Vitale Forza Vitale

Cynara Composta - Forza Vitale - 50 ml

202670

Nou

Cynara Composta de Forza Vitale, amb Carxofera, Ginebre i Romero, recolza la salut hepàtica i digestiva de forma natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,33€

IVA inclòs

23,17€ IVA inclòs

-12%

40,66 € / 100 ml

Més informació

Cynara Composta Forza Vitale

Harmonia i benestar digestiu amb la força natural de Cynara Composta.

Què és Cynara Composta Forza Vitale?

Cynara Composta de Forza Vitale és un complement alimentari creat a partir d'una acurada selecció de emoderivats de Carxofera, Ginebre i Romero .

Aquesta combinació especial s'ha dissenyat per recolzar de manera natural la funció hepàtica i digestiva . La Carxofera és coneguda pel seu efecte beneficiós sobre la digestió i la funció del fetge, ajudant a promoure la producció i eliminació de la bilis . El Ginebre, per la seva banda, contribueix a la depuració de l'organisme i dóna suport a la salut renal. El Romero complementa aquesta sinergia amb les propietats antioxidants, ajudant a protegir les cèl·lules de l'estrès oxidatiu.

Junts, aquests components fan de Cynara Composta una elecció ideal per a aquells que busquen mantenir la seva salut digestiva i hepàtica de manera integral i natural .

Ingredients:

Aigua, glicerol, alcohol, macerats de: Avellaner (Corylus avellana L.) rovells, Ginebre (Juniperus communis L.) rovells, Romero (Rosmarinus officinalis L.) brots joves, Tamerices (Tamarix gallica L.) rovells, Carxofera (Cy L.) brots joves 3.6%, Sègol (Secale cereale L.) joves arrels mel, barreja d'aromes naturals.

Com es fa servir Cynara Composta Forza Vitale?

Adults: 25 gotes per 3 cops al dia.

Fins a 12 anys: 10 gotes per 3 cops al dia.

Diluir en aigua.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda