Preu reduït! Extracte Cardo Mariano - Plameca - 50 ml

Fabricante:

Plameca Plameca

Extracte Cardo Mariano - Plameca - 50 ml

167389

Nou

Beneficis per a la salut del fetge: Planta emprada tradicionalment per al benestar del fetge. Sense alcohol. Sense sucres glucogènics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,58€

IVA inclòs

12,45€ IVA inclòs

-15%

21,16 € / 100 ml

Més informació

Extracte Cardo Mariano

Qualitat extra.

Què és Extracte Cardo Mariano?

L'extracte de card marià s'obté de la planta Silybum marianum, que és rica en silymarina, un compost bioactiu conegut per les propietats antioxidants i antiinflamatòries. Aquest extracte es presenta en una ampolla de 50 ml i s'utilitza comunament per tractar afeccions hepàtiques, com ara la cirrosi i l'hepatitis, a causa de la seva capacitat per protegir i regenerar el fetge.

A més dels beneficis per al fetge, l'extracte de card marià també pot tenir efectes positius en la salut digestiva i la funció renal. També s'ha fet servir per millorar la salut de la pell, reduir els nivells de colesterol i millorar la funció cognitiva.

La dosi recomanada d'extracte de card marià pot variar segons l'afecció que s'ha de tractar i l'edat del pacient. És important parlar amb un professional de la salut abans de prendre qualsevol suplement, especialment si s'està prenent algun medicament o es tenen afeccions mèdiques preexistents. A més, es recomana seguir les instruccions de dosificació proporcionades a l'etiqueta del producte.

Ingredients:

Extracte aquós de fruits de Cardo marià (Silybum marianum), Edulcorant (fructosa), Acidulant (àcid cítric), Conservants (sorbat potàssic, benzoat sòdic).

Com es pren Extracte Cardo Mariano?

De 20 a 25 gotes, de dos a tres cops al dia diluït en aigua. Nens: fins a 5 anys, 8 gotes 3 cops al dia; entre 5 i 12 anys la meitat de la presa de ladult.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda