Preu reduït! Glutaredox - Laboratorio Cobas - 30 comprimits

Glutaredox - Laboratorio Cobas - 30 comprimits

223704

Nou

Glutaredox és un complement alimentari avançat amb glutatió reduït, seleni, vitamina C i L-cistina, dissenyat per proporcionar potents beneficis antioxidants i detoxificants, i afavorir la salut hepàtica. Envàs 30 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,73€

IVA inclòs

38,50€ IVA inclòs

-14%

1,09 € / ud

Més informació

Glutaredox Laboratori Cobas

Màxima protecció antioxidant i detoxificant pel teu benestar general.

Què és Glutaredox Laboratori Cobas?

Glutaredox és un complement alimentari pioner que conté una potent barreja de glutatió reduït (Setria®), seleni, vitamina C i L-cistina .

Aquesta formulació especialitzada brinda una potent acció antioxidant i detoxificant per protegir i revitalitzar l'organisme , afavorint a més la salut hepàtica . La innovadora tecnologia Or-FastSlow-Release (Or-FS-ReleaseTM) de Glutaredox permet un alliberament diferenciat dels components, garantint una màxima absorció del glutatió reduït, considerat l'antioxidant i detoxificant més potent del cos humà.

Aquesta combinació d'ingredients essencials i el seu mètode d'alliberament optimitzat fan de Glutaredox un complement essencial per a aquells que busquen millorar la salut general i protegir el seu organisme contra l'estrès oxidatiu i les toxines ambientals.

Ingredients:

Edulcorants: manitol (midó de blat de moro), sucralosa, neohesperidina DC; glutatió reduït, antiaglomerants: polivinilpolipirrolidona, àcids grassos, diòxid de silici, èsters de sacarosa d'àcids grassos, sals magnèsiques d'àcids grassos, polietilenglicol; vitamina C (àcid L-ascòrbic), L-cistina; agent de càrrega: cel·lulosa; L-seleni metionina, aromes.

Com es fa servir Glutaredox Laboratori Cobas?

1 comprimit al dia, dissoldre lentament a la boca.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda