Preu reduït! SAMe - Pure Encapsulations - 30 càpsules

SAMe - Pure Encapsulations - 30 càpsules

224187

Nou

Complement alimentari que suporta la salut del fetge, l'estat d'ànim, la cognició i les articulacions, gràcies al seu paper en la síntesi i el metabolisme cel·lular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

57,13€

IVA inclòs

66,85€ IVA inclòs

-14%

1,90 € / ud

Més informació

SAMe Pure Encapsulations

Potencia la teva salut cel·lular i el benestar general amb aquest compost natural essencial.

Què és SAMe Pure Encapsulations?

El S-adenosilmetionina, conegut comunament com SAMe, és un complement alimentari que consisteix en un compost naturalment present a totes les cèl·lules vives.

Aquest compost essencial participa en la síntesi, activació i metabolisme d'una varietat de molècules importants, incloent proteïnes, fosfolípids i hormones .

A més, SAMe és clau per a la metilació, un procés biològic vital per a la funció cel·lular normal, l'ADN i la regulació genètica . En complementar la seva dieta amb SAMe, pot donar suport a nombroses funcions corporals, incloent-hi la salut del fetge, l'estat d'ànim, la funció cognitiva i la salut de les articulacions.

Ingredients:

S-adenosil-L-metionina (dissulfat tosilat), agents de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa, goma gellan), agent de càrrega (cel·lulosa), antioxidant (palmitat d'ascorbil), corrector d'acidesa (òxid de calci), estabilitzant (cloru ).

Composició (1 càpsula):

S-Adenosil-Metionina (SAMe) 200 mg

Com es fa servir SAMe Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula al dia entre els àpats.

Càpsules resistents a l'àcid, no obrir-les en consumir.

Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, especialment antidepressius, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda