Fabricante:

Biocop Biocop

Galeta Maria de Blat Espelta Bio - Biocop - 150 grams

217642

Nou

Ideal per a qualsevol moment, elaborades amb blat espelta orgànic, cruixents i delicioses.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,95€

IVA inclòs
1,97 € / 100 g

Més informació

Galeta Maria de Blat Espelta Bio Biocop

Nutrició i Sabor a Cada Mordisco.

Què és Galeta Maria de Blat Espelta Bio Biocop?

La Galeta Maria de Blat Espelta Bio de Biocop és una opció deliciosa i saludable per gaudir en qualsevol moment del dia .

Aquestes galetes estan elaborades amb blat espelta orgànic, una varietat de blat coneguda pel seu perfil nutricional superior . Com que és un producte Bio, garanteixen que els ingredients utilitzats han estat cultivats i processats seguint estrictes normes d'agricultura orgànica, assegurant l'absència de pesticides i fertilitzants químics nocius.

Aquestes galetes ofereixen una textura cruixent i un sabor autèntic que les fa perfectes per esmorzar , com un snack saludable durant el dia o fins i tot com un acompanyament al te o cafè. La seva composició natural les fa adequades per als que busquen opcions alimentàries més saludables sense sacrificar el sabor, mantenint un equilibri entre nutrició i plaer.

Ingredients:

Farina de BLAT ESPELTA* 73,9%, sucre de canya*, oli de gira-sol*, farina d'arròs*, farina de CEBADA maltada*, gasificants (bicarbonat d'amoni, bicarbonat de sodi), midó de BLAT*, sal, aroma natural de vainilla*, antioxidant (extracte de romaní*). * D'agricultura biològica.

Com es fa servir Galeta Maria de Blat Espelta Bio Biocop?

Per a qualsevol moment del dia.

Presentació:

Envàs de 150 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


Biocop fa més de quaranta anys produeix i distribueix productes biològics de màxima qualitat nutricional i sabor.


Tots els productes de Biocop estan certificats com ecològics


En Biocop busquen primer el benestar dels seus clients i proveïdors abans que el seu benefici. S'asseguren de la procedència ètica dels seus productes, donant suport a la producció local i el comerç just.


El sabor dels seus productes són el seu element diferencial. Productes ecològics i saborosos, que estan certificats com a agricultura ecològica i han passat els controls de seguretat alimentària de la Unió Europea


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda