Preu reduït! Galetes Bellsiluet 5 Cereals - Laboratorios Abad - 300 grams

Galetes Bellsiluet 5 Cereals - Laboratorios Abad - 300 grams

224292

Nou

Les galetes Bellsiluet 5 Cereals de Laboratoris Abad són riques en fibra dietètica natural que produeix una sensació ràpida de sacietat, convertint-les en un snack saludable i satisfactori.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,13€

IVA inclòs

4,28€ IVA inclòs

-3%

1,38 € / 100 g

Més informació

Galetes Bellsiluet 5 Cereals Laboratoris Abad

Snack saludable i saciant, ideal per complementar una dieta equilibrada

Què és Galetes Bellsiluet 5 Cereals Laboratoris Abad?

Les galetes Bellsiluet 5 Cereals de Laboratoris Abad són el complement perfecte per a les persones que regularment consumeixen aliments refinats que són deficients en fibra .

Aquestes galetes estan fetes amb una combinació de 5 cereals diferents i estan carregades amb fibra dietètica natural. Aquesta fibra ajuda a produir una sensació ràpida de sacietat, cosa que pot ajudar a prevenir el consum excessiu d'aliments i, en conseqüència, pot ser un gran suport a qualsevol pla de control de pes . A més de ser beneficioses per a la salut, aquestes galetes també són delicioses, cosa que les converteix en una opció atractiva per a un snack saludable en qualsevol moment del dia.

Ingredients:

Farina de blat, oli de gira-sol, sucre bru de canya, segó de blat (6,5%), llet desnatada en pols, llinosa marró (2,5%), sèsam (2,5%), flocs de sègol (2 %), flocs de civada (2%), ous frescos, midó de blat, emulgent: lecitina, farina de malt d'ordi (1%), plantes aromàtiques (farigola i romaní), gluten de blat, sal, gasificant: bicarbonat amònic , antioxidant: extracte de romaní i aromes. Pot contenir traces de soja i fruita seca.

Com es consumeix Galetes Bellsiluet 5 Cereals Laboratoris Abad?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs de 300 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda