Preu reduït! Galetes Bellsiluet - Laboratorios Abad - 300 grams

Galetes Bellsiluet - Laboratorios Abad - 300 grams

224290

Nou

Les Galetes Bellsiluet de Laboratoris Abad són riques en fibra i dissenyades per millorar el trànsit intestinal i proporcionar una sensació de sacietat. Són el complement perfecte per a una dieta saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,13€

IVA inclòs

4,28€ IVA inclòs

-3%

1,38 € / 100 g

Més informació

Galetes Bellsiluet Laboratoris Abad

Per a un trànsit intestinal saludable i una sacietat duradora.

Què és Galetes Bellsiluet Laboratoris Abad?

Les Galetes Bellsiluet de Laboratoris Abad són el complement alimentari perfecte per a aquells que solen consumir aliments refinats que manquen de suficients fibres .

Aquestes galetes estan elaborades amb ingredients d'alta qualitat i estan dissenyades per millorar el trànsit intestinal i proporcionar una sensació de sacietat duradora . El seu contingut ric en fibres contribueix a la salut digestiva , ajuda a prevenir el restrenyiment ia mantenir un pes saludable en reduir els desitjos i el consum excessiu d'aliments.

Aquestes galetes no només són beneficioses per a la salut, sinó que també són delicioses, cosa que les converteix en un excel·lent complement per a qualsevol dieta.

Ingredients:

Farina de blat, segó de blat, oli de gira-sol, sucre, sucre bru de canya, ous frescos, llet desnatada en pols, midó de blat, emulgent: lecitina, extracte de malt d'ordi, gluten de blat, sal, gasificant: bicarbonat amònic, antioxidant: extracte de romaní i aromes.

Pot contenir traces de soja, sèsam i fruits secs.

Com es consumeix Galetes Bellsiluet Laboratoris Abad?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs de 300 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda