Fabricante:

NutriSport NutriSport

HiGUMS Cítric - Hidrats de carboni - NutriSport - 40 grams

182383

Nou

HiGUMS Blocks aporta hidrats de carboni en forma de pràctiques porcions semi-sòlides de fàcil masticació i digestió. Sabor cítric.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,60€

IVA inclòs
4,00 € / 100 g

Més informació

HiGUMS Cítric

Gominoles energètiques enriquides amb sodi, potassi i magnesi

Què és el HiGUMS Cítric?

Els hidrats de carboni constitueixen la base energètica de l'metabolisme, de manera que seran una peça fonamental en la dieta de l'esportista, ja que actuen com a "combustible" durant la pràctica d'exercici resultant imprescindibles en el rendiment esportiu. HiGUMS BLOCKS és un complement alimentari que aporta hidrats de carboni en forma de pràctiques porcions semi-sòlides de fàcil masticació i digestió. Una gran alternativa per mantenir una correcta aportació de carbohidrats durant l'exercici i així assegurar que ingerim l'aportació calòrica necessari per mantenir el rendiment i retardar l'aparició de l'temut "mur".

Entre els seus ingredients podem trobar Suc de fruites naturals (que aporta carbohidrats rics en fructosa, de baix índex glucèmic), Aminoàcids ramificats (BCAAs: L-leucina, L-isoleucina i L-valina), Sodi i Potassi (electròlits indispensables en el rendiment per la seva implicació en els mecanismes de contracció i relaxació muscular) i Vitamines (milloren el rendiment energètic gràcies a la seva participació en el metabolisme).

A més, com a afegit, els sabors Cola i Cítric contenen cafeïna per potenciar el rendiment estimulant el sistema nerviós central de manera que la capacitat de treball muscular es veu millorada.

HiGUMS BLOCKS és la solució per a tot esportista que requereixi un major aportació energètica durant la pràctica d'exercici físic, independentment de la intensitat i de la durada, ja que la possibilitat de repartir la ingesta en diferents preses permet adaptar el seu consum a les necessitats de cada individu .

Ingredients:

Sacarosa, xarop de glucosa, Suc de fruita natural (7%), Gelificant (Pectina), Acidulant (Àcid cítric), Estabilitzador (Sorbitol), Aminoàcids ramificats (L-Leucina, L-Isoleucina, L-Valina), Minerals (Clorur potàssic, Clorur sòdic), Cafeïna anhidra, Vitamines (àcid L-ascòrbic, Nicotinamida, Riboflavina, Clorhidrat de piridoxina, Clorhidrat de Tiamina), Aroma, Colorant (E-100).

Valor nutricional (100 grams):

calories:

336 kcal

greixos:

<0,5 g

saturats

<0,1 g

Hidrats de Carboni

83,6 g
sucres 66,9 g
proteïnes 0,4 g
sal 0,22 g

Composició (100 grams):

Sodi

87 mg

potassi

31 mg

vitamina C

50 mg

nicotinamida 6 mg

vitamina B2

0,52 mg

vitamina B6

0,52 mg
vitamina B1 0,41 mg
L-Leucina 100 mg
L-Isoleucina 50 mg
L-Valina 50 mg
cafeïna 112,5 mg

Com es pren el HiGUMS Cítric?

Prendre un paquet de HiGums (5 unitats) com a aportació d'energia durant l'exercici.

Presentació:

Envàs de 5 unitats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda