Compreses Ultra Fines Super amb Ales 100% Cotó - Cottons Organic - 12 unitats

226213

Nou

Compreses Ultra Fines Super amb Ales Cottons Organic, 100% cotó orgànic, per a flux abundant. Hipoal·lergògenes, sense químics, ideals per a ús diari i nocturn.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,44€

IVA inclòs
0,37 € / ud

Més informació

Compreses Ultra Fines Super amb Ales 100% Cotó Cottons Organic

Confort Superabsorbent, Protecció Ultrafina Tot el Dia.

Què és Compreses Ultra Fines Super amb Ales 100% Cotó Cottons Organic?

Les Compreses Ultra Fines Super amb Ales de Cottons Organic són la solució perfecta per a dones que busquen una protecció superior davant d'un flux abundant, tant de dia com de nit .

El disseny ultrafí i superabsorbent garanteix discreció i comoditat sense comprometre l'eficàcia. Fetes exclusivament amb cotó 100% orgànic , aquestes compreses són especialment beneficioses per a aquelles amb pell sensible o propensa a irritacions, oferint una experiència suau i segura .

Les ales proporcionen una protecció addicional i asseguren que la compresa romangui al seu lloc, permetent moure't amb confiança. A més, el seu compromís amb la sostenibilitat es reflecteix en l'ús d'envasos reciclables i l'absència de clor, lleixiu, aromes afegides i materials sintètics.

Dermatològicament comprovades i no provades en animals , les Compreses Ultra Fines Super amb Ales de Cottons Organic representen una elecció conscient i fiable per a la cura íntima diària , brindant tranquil·litat a dones actives i conscients del medi ambient.

Com es fa servir Compreses Ultra Fines Super amb Ales 100% Cotó Cottons Organic?

Cada compresa va individualment envasada. Ideal per a dones amb flux abundant.

Presentació:

Envàs de 12 unitats.

Brand

Des de 1995, Cottons Organics és una empresa familiar australiana que ha liderat la innovació en el mercat de la higiene femenina. Davant un panorama dominat per productes sintètics, ens vam proposar oferir una alternativa natural i saludable, desenvolupant el primer tampó de cotó 100% natural a Austràlia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda