Yonic - OhMyGod Laboratoires - 50 ml

226831

Nou

Yonic OhMyGod, un oli íntim lubricant per a dona, protegeix i millora la salut íntima, nodrint i equilibrant els teixits sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,95€

IVA inclòs
65,90 € / 100 ml

Més informació

Yonic OhMyGod Laboratoires

Vitalitat i cura íntima, naturalment.

Què és Yonic OhMyGod Laboratoires?

Yonic OhMyGod de Laboratoires és un oli íntim lubricant per a dona que combina una selecció equilibrada d'olis vegetals i essencials, acuradament formulats per cuidar i estimular la salut íntima femenina .

Aquest producte està dissenyat per millorar la sensibilitat dèrmica i proporcionar lubricació , aportant vitalitat als teixits més sensibles, incloent-hi la zona vulvar i les mucoses. Les seves propietats protectores i nutritives ajuden a equilibrar, regenerar i mantenir en bon estat la delicada pell , mentre que els olis essencials incorporats treballen per millorar la sensibilitat i minimitzar les molèsties relacionades amb la intimitat femenina.

Ingredients:

Oli essencial de Lavanda (Lavandula angustifolia) Oli essencial de Sàndal (Santalum album) Oli essencial de Pachulí (Pogostemon cablin) Oli de yoyoba (Simmondsia chinensis) Oli d'ametlles dolces (Prunus amygdalus dulcis) Linalol

Com es fa servir Yonic OhMyGod Laboratoires?

Ús tòpic. Aplicar diverses pulsacions amb un massatge suau en zones íntimes. Es pot utilitzar amb preservatius de làtex. No s'ha d'aplicar als ulls o zones properes.

Presentació:

Envàs airless de 50 ml.

Brand

Des de 2010, OhMyGod Laboratories a Terrassa (Barcelona), s'ha destacat en el camp de la salut íntima femenina amb el seu producte estrella, Yonic. Sota la direcció del Dr. Josep Allué i Creus, expert en Fitoteràpia i doctor en farmàcia, es va desenvolupar un oli íntim 100% natural.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda