Gamma de productes Collagen - Colágeno Hidrolizado - Clinical Nutrition Beauty

897456

Nou

Pure Collagen, Collagen Beauty i Collagen SHOT són 3 formats la formulació dels quals està basada en col·lagen hidrolitzat ràpidament disponible i fàcilment absorbible.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

0,00€

IVA inclòs

Més informació

Gamma de productes Collagen de Clinical Nutrition Beauty

L'estrès, una mala alimentació, la pol·lució ambiental, el pas dels anys, el desgast causat per l'exercici... són molts els agents que afecten negativament la nostra salut i que hem de cuidar si no volem córrer el risc de patir problemes derivats d'aquest. deteriorament (aparició d'arrugues, pèrdua d'elasticitat de la pell, caiguda dels cabells, fragilitat de les ungles..). Per això la divisió "Beauty" de Clinical Nutrition SA ha desenvolupat una nova línia de "NutriCosmètica" amb la finalitat de proporcionar aquells nutrients tan necessaris per a la salut de la pell, les ungles i els cabells que, a més, enforteixen la salut òssia.

Pure Collagen , Collagen Beauty i Collagen SHOT són 3 formats la formulació dels quals està basada en col·lagen hidrolitzat ràpidament disponible i fàcilment absorbible.

Què és el col·lagen?

El col·lagen és la proteïna que compon els teixits de la pell, les ungles, els cabells, els tendons i la resta de teixits connectius. De fet, més d'un 70% de la nostra pell està formada per col·lagen. La seva funcionalitat al metabolisme és variada. Millora la hidratació, la fermesa, la força i l'elasticitat de la pell, les ungles, els cabells i la resta de teixits que el contenen en la seva composició. Actualment la suplementació amb col·lagen està adquirint una major importància atès que aquest tipus de proteïna està absent a la nostra alimentació habitual.

Què és el col·lagen hidrolitzat?

El col·lagen hidrolitzat és una forma de col·lagen que es caracteritza per posseir una estructura més senzilla que el col·lagen original, permetent un elevat % d'assimilació (superior al 90 segons els estudis)l) i aconseguint una major efectivitat.

El col·lagen hidrolitzat ha demostrat ja un ampli historial clínic que avala els seus beneficis com a complement de la dieta, així com la seva carència generaria problemes com els comentats anteriorment (arrugues, caiguda de cabell, fragilitat d'ungles, problemes articulars i ossis, patologies a la pell..etc.)2,3). Entre els beneficis més destacables del col·lagen hidrolitzat com a suplement remarquem 4,5,6):

  • Enfortiment i millora la salut de cartílag i tendons,
  • Millora la salut òssia,
  • Afavoreix la hidratació i la regeneració de la pell i millora la seva elasticitat,
  • Prevé la fragilitat capil·lar i millora el volum i l'aspecte dels cabells,
  • Evita la fragilitat de les ungles
  • entre molts altres beneficis.

Clinical Nutrition Beauty

Per tot això, Clinical Nutrition Beauty ha formulat 3 complements a base de col·lagen hidrolitzat amb la finalitat d'adaptar-nos a les necessitats de qualsevol persona:

  • Pure Collagen : "col·lagen hidrolitzat" en pols per a la preparació de la teva dosi diària de col·lagen.

  • Collagen Beauty : "col·lagen hidrolitzat" enriquit amb vitamines i minerals que contribueixen al manteniment de la salut de les ungles, la pell i el cabell. Els extractes de magrana i de llavor de raïm afegits aporten àcid elàgic i polifenols respectivament, que destaquen pel seu efecte efecte antioxidant (prevenen l'envelliment prematur).

  • Collagen SHOT : pràctica dosi de col·lagen en format "Shot" bevible amb 8g de "col·lagen hidrolitzat".

Quan i com?

És recomanable fer una presa diària de col·lagen (8-10 g) durant almenys 3 mesos. Posteriorment es recomana una presa de manteniment en dies alterns com a mètode preventiu.

Referències

1) Oral Administration of 14C Labeled Gelatin Hydrolysate Leads to Accumulation of Radioactivity in Cartilage of Mice (C57/BL); Oesser S., Adam M., Babel W. and Seifert J.; J. Nutr.129: 1891-1895 (1999).

2) Collagens and collagen-related diseases; Millyharju J., Kivirikko Kl., Ann. Med. (Feb) 33(1):7-21 (2001).

3) Collagen and collagen disorders (Scientific Review); Yalova A., Ulusu NN, Fabad. J. Pharm. Sci. 32:139-144 (2007).

4) Collagen, ageing and nutrition; Frey J.; Clin Chem Lab Med. (Jan) 42(1):9-12 (2004).

5) 24-week study amb l'ús de collagen hydrolysate com a dietary supplement in athletes s activity-related joint pain; Clark K., Sebastianelli W., Flechsenhar K., et al.; Curr Med Res Opin (Maig) 24(5): 1485-96 (2008).

6) Collagen hydrolysate per a tractament d'osteoarthritis i altres conjunts dissorders: a review de la literatura; Bell A., Oesser S.; Curr Med Res Opin (Nov) 22(11):2221-32 (2006).

Brand

Clinical Nutrition treballa dins del sector de la nutricosmética. Un mètode que impedeix l'envelliment prematur de la pell i li proporciona els elements necessaris per a mantenir la seva elasticitat i hidratació.


Clinical Nutrition, suplements alimentaris per a ungles, pell i pèl


Un dels nutrients més importants que utilitzen és el col·lagen hidrolitzat.


És una proteïna natural que es troba en el nostre cos, específicament es troba en la pell, però també es troba en les ungles i el pèl.


La ingesta d'un complement alimentós suposa una ajuda necessària per a l'equilibri de la pell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda