Preu reduït! Chinasor 36 Er Chen Tang Wan - Soria Natural - 30 comprimits

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

Chinasor 36 Er Chen Tang Wan - Soria Natural - 30 comprimits

226065

Nou

Chinasor 36 Er Chen Tang Wan de Sòria Natural: equilibri i benestar amb la potència de la fitoteràpia xinesa modernitzada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,61€

IVA inclòs

19,55€ IVA inclòs

-15%

0,55 € / ud

Més informació

Chinasor 36 Er Chen Tang Wan Soria Natural

Tradició i ciència a cada comprimit per al teu equilibri intern.

Què és Chinasor 36 Er Chen Tang Wan Soria Natural?

Chinasor 36 Er Chen Tang Wan de Sòria Natural és una formulació única en comprimits que integra la saviesa de la Fitoteràpia Tradicional Xinesa amb la innovació i tecnologia contemporànies .

Aquest producte està dissenyat per assecar la humitat, una condició comunament abordada a les pràctiques tradicionals xineses, proporcionant així un equilibri intern . Gràcies al meticulós esforç de l'equip de R+D+i de Sòria Natural, els Chinasors combinen plantes medicinals asiàtiques de la més alta qualitat, cultivades i processades sota estrictes controls per garantir la màxima puresa i eficàcia .

La selecció de plantes, la recol·lecció, l'assecatge i l'emmagatzematge són vigilats de prop per assegurar que només el millor arribi als consumidors, lliure de metalls i altres components indesitjables. La presentació en comprimits d' alliberament prolongat maximitza l'absorció i l'aprofitament dels seus principis actius, oferint beneficis sostinguts al llarg del temps .

Ingredients:

Extracte sec de Mostassa (Brassica nigra (L.) K.Koch., part aèria), Extracte sec de Mandarina (Citrus reticulata Blanc., closca), Extracte sec de Poria (Poria cocos Wolf., escleroci), Extracte sec de Regalèssia (Glycyrrhiza uralensis Fisch. ex DC., arrel), Estabilitzants (Fosfat dicàlcic i Cel·lulosa microcristal·lina), Antiaglomerant (Diòxid de silici), Agent de recobriment (Copolímer de metacrilat neutre), Estabilitzant (Carboximetil cel·lulosa d'àcids grassos), Agent de recobriment (Copolímer de metacrilat bàsic), Beta-carotè i colorant (Extracte sec de pell de raïm (Vitis vinifera)).

Composició:

Per comprimit
Brassica / Brassica 200 mg
Mandarina / Tangerine 200 mg
Poria / Hoelen 133 mg
Regalèssia xinesa/Chinese liquorice 67 mg

Com es fa servir Chinasor 36 Er Chen Tang Wan Soria Natural?

Adults: Prendre 1 comprimit cada 8 h.

Xiquets de 6 a 12 anys: Prendre la meitat de la presa de l'adult.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda