Fabricante:

Santiveri Santiveri

Muesli amb Fruites Noglut - Santiveri - 250 grams

186051

Nou

Muesli amb Fruites Noglut Noglut de Santiveri: esmorzars sense gluten, rics en fibra i deliciosos, per gaudir en família.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,75€

IVA inclòs
1,50 € / 100 g

Més informació

Muesli amb Fruites Noglut Santiveri

Desperta els teus matins amb el sabor irresistible de Santiveri, on hi ha salut i plaer.

Què és Muesli amb Fruites Noglut Santiveri?

El Muesli amb Fruites Noglut Noglut de Santiveri transforma l'esmorzar en una experiència deliciosa i nutritiva, perfecta per a tota la família .

Aquest muesli està especialment formulat sense gluten, pensant en els qui busquen o necessiten opcions alimentàries segures i saludables . Combinant cereals naturalment lliures de gluten amb una selecció de fruites deshidratades , aquest producte no només promet una dieta balancejada rica en fibra, sinó també un sabor exquisit que desmenteix la idea que allò saludable no pot ser també deliciós.

La seva composició acurada el fa ideal per començar el dia amb energia , oferint un esmorzar que satisfà tant el paladar com les necessitats nutricionals, sense sacrificar sabor per salut. És l'elecció perfecta per reunir la família al voltant de la taula, gaudint d'un aliment que tothom pot compartir i gaudir, independentment de les restriccions dietètiques.

Ingredients:

Flocs de blat de moro torrats (sucre, sal), plàtan deshidratat (15%) [oli de coco, sucre de canya, aroma natural de banana], panses (15%), fibra de remolatxa, prunes (5,6%), nabius vermells dessecats (4%) (sucre, aromes, conservant: àcid cítric, oli refinat de gira-sol, suc concentrat de saüc).

Pot contenir traces de llet.

Com es fa servir Muesli amb Fruites Noglut Santiveri?

Ideal per prendre per esmorzar i afegir sobre postres o amanides, a les que atorga una cruixent textura.

Presentació:

Envàs de 250 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Ou

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda