Fabricante:

Santiveri Santiveri

Muesli Crunchy Fruits Vermells Bio - Santiveri - 325 grams

178677

Nou

Esmorzar cruixent i deliciós amb flocs de blat i civada i fruits vermells. Perfecte per gaudir sol o amb llet, beguda vegetal o iogurt.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,99€

IVA inclòs
1,54 € / 100 g

Més informació

Muesli Crunchy Fruits Vermells Bio Santiveri

Comença el teu dia amb energia i sabor.

Què és Muesli Crunchy Fruits Rojos Bio Santiveri?

El Muesli Crunchy Fruits Rojos Bio de Santiveri és una barreja deliciosa i nutritiva dissenyada per donar-te un començament enèrgic i saludable al teu dia .

Aquesta barreja combina els nutrients essencials dels flocs de blat i civada amb el deliciós sabor i les propietats antioxidants dels fruits vermells . Però el que realment destaca d'aquest muesli és la seva temptadora textura cruixent , que aporta un toc de diversió al vostre esmorzar.

Aquest muesli es pot gaudir sol, afegint un cruixent plaer a la teva rutina matutina. Però si prefereixes combinar-ho amb altres aliments, tens moltes opcions a la teva disposició. Afegeix-lo a la llet, a la teva beguda vegetal favorita oa un iogurt per crear un esmorzar complet i balancejat . Amb el Muesli Crunchy Fruits Rojos Bio de Santiveri, tens una opció deliciosa i fàcil per cuidar la teva salut i començar cada dia amb la millor energia.

Ingredients:

Cereales tostados integrales* (copos de avena*, copos de trigo*) (55,2%), azúcar de caña*, aceite refinado de girasol*, harina de trigo*, arroz extrusionado* (harina de arroz*, harina de trigo*, azúcar de caña*, extracto de malta de cebada*), coco desecado*, jarabe de glucosa*, arándanos secos* (arándanos*, azúcar de caña*, aceite refinado de girasol*) (2%), harina de arroz*, frutos rojos liofilizados* (frambuesa*, cerezas*, fresas*) (1%), copos de cebada*, miel*, azúcar caramelizado*, aroma natural de vainilla*, antioxidante (extracto rico en tocoferol). Pot contenir traces de fruits de closca, llet i soja. *Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor energètic kJ/Kcal 1837 / 437
Greixos Totals 14,4 g
Greixos Saturats 4 g
Hidrats de Carboni 64,2 g
Sucres Totals 20,2 g
Fibra Total 7,2 g
Proteïnes Totals 9,1 g

Com es fa servir Muesli Crunchy Fruits Vermells Bio Santiveri?

Ideal per esmorzars i berenars o com a snack a qualsevol hora del dia. Es pot prendre sol o amb llet, batuts de soja, Lactavena, iogurt o sucs de fruites. Afegit a les amanides millora el seu valor nutricional i proporciona una textura cruixent i agradable.

Presentació:

Envàs de 325 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda