Fabricante:

Marnys Marnys

Oli de Coco - Marnys - 500 ml

181039

Nou

Hidrata, suavitza i cuida la pell i el pèl durant tot l'any. Presentat en envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,90€

IVA inclòs
2,58 € / 100 ml

Més informació

Oli de Coco

Hidrata, suavitza i cuida la pell i el pèl durant tot l'any

Què és l'Oli de Coco?

L'Oli de Coco és un oli 100% vegetal d'ús cosmètic, tant per la pell com per als cabells, proporcionant-hidratació, suavitat i cura. És molt versàtil. Està especialment recomanat per a la cura de la pell després del sol, i com hidratant corporal intens per a la nutrició i hidratació diària durant tot l'any.

En el cabell, l'Oli de Coco actua com condicionador natural pel seu elevat efecte emol·lient i tonificant, sent ideal per revitalitzar el cabell rebel, sec i castigat o amb tendència a l'encrespament.

Les propietats de l'Oli de Coco vénen definides pel seu alt contingut d'ingredients naturals: àcids làuric i mirístic. Aquests ingredients naturals són respectuosos amb les pells més sensibles i amb el cuir cabellut, fent que es pugui utilitzar diàriament com:

  • Emolient: facilita la restauració de la suavitat i flexibilitat de cabells i la pell.
  • Hidratant: manté l'aigua transdèrmica, recuperant la humitat, frescor i suavitat en cabell i pell.

Els beneficis de l'oli cosmètic de coco de Marnys per al cabell i la pell són:

  • Afavoreix la reparació de la barrera natural de la pell, especialment davant els raigs solars elevant la seva hidratació, gràcies a les seves propietats preservadores i emol·lients.
  • Fàcil absorció en la pell, sense deixar sensació greix.
  • No comedogènic (no obstrueix els porus de la pell).
  • Adequat per a persones amb pell sensible.
  • Deixa el cabell fàcil de pentinar, suau i brillant.
  • Exerceix un efecte de pel·lícula protectora en el cabell sa i danyat, mantenint la seva estructura i regulant la hidratació de l'fol·licle pilós, tornant la suavitat, volum i brillantor.

L'Oli de Coco s'obté de la polpa de l'espècie Cocos nucifera mitjançant un procés que inclou desodorització. Gràcies a la seva composició 100% vegetal presenta una alta biodisponibilitat dels seus components amb la pell.

Ingredients:

Oli d'Cocos nucifera.

advertiments:

L'oli de coco es troba en estat sòlid amb el fred. Per liquar, posar l'ampolla sota un raig d'aigua calenta. A partir d'24ºC es manté en estat líquid.

Com es fa servir l'Oli de Coco?

  • ACONDICIONADOR NATURAL PER AL CABELL: actua com un condicionador natural per al cabell, fins i tot per a aquelles persones amb cabells rebels, secs i / o amb tendència a l'encrespament. Pots aplicar-lo com un condicionador, després de rentar els cabells amb el teu xampú habitual. El deixarà flexible, suau, brillant i fàcil de pentinar.
  • MASCARETA CAPILAR REPARADORA: aplica-de forma homogènia sobre el pèl humit amb un suau massatge i deixa-ho actuar 15-20 minuts abans d'aclarir. Si el teu cabell és gras o vols reparar les puntes fetes malbé, aplica-només de mitjans a puntes i deixa-ho actuar 15-20 minuts abans d'aclarir.
  • CURA DE BARBA O BIGOTI: actua com un bàlsam per condicionar, hidratar i suavitzar la barba i el bigoti. Afegeix una petita quantitat sobre les mans i s'aplica sobre la barba o bigoti.
  • MASSATGES I HIDRATANT CORPORAL: per obtenir els millors resultats aplica'l sobre la pell humida. S'estén fàcilment i no deixa residu gras.
  • BRONZEJAT NATURAL: primer realitza una exfoliació de la pell ia continuació, aplica-abans de prendre el sol, combina-ho sempre amb el teu protector solar ja que l'oli de coco no conté factor de protecció mínim.
  • Aftersun NATURAL: per nodrir i suavitzar la pell després de l'exposició a el sol.
  • MASCARETA FACIAL: s'aplica a la cara com una màscara facial hidratant, reparadora i antioxidant. Aplica uniformement per la cara, evitant les zones de el contorn d'ulls i mucoses. Deixa-ho actuar uns 20 minuts abans de retirar amb aigua.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda