Preu reduït! Oli de Krill Superbaboost - Natures Plus - 60 perles

Fabricante:

Natures Plus Natures Plus

Oli de Krill Superbaboost - Natures Plus - 60 perles

226469

Nou

Font rica en omega-3, antioxidants i astaxantina, en 60 perles fàcils d'absorbir.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,94€

IVA inclòs

38,75€ IVA inclòs

-15%

0,55 € / ud

Més informació

Oli De Krill Superbaboost Natures Plus

Potencia el teu benestar amb cada perla d'oli de Krill SuperbaBoost.

Què és Oli De Krill Superbaboost Natures Plus?

L'Oli de Krill SuperbaBoost de Nature's Plus ofereix una font concentrada de nutrients essencials, empaquetats en 60 perles per facilitar-ne el consum .

Aquest suplement destaca per contenir oli de krill, una font excepcional d'àcids grassos omega-3 EPA i DHA , coneguts pels seus beneficis cardiovasculars i antiinflamatoris . A més, l'oli de krill és ric en antioxidants , incloent l'astaxantina, que contribueix amb l'estrès oxidatiu i promou la salut de la pell, els ulls i el sistema immunològic.

Les perles SuperbaBoost estan dissenyades per ser fàcilment absorbides, assegurant una biodisponibilitat òptima dels components. Aquest producte és una excel·lent opció per als que busquen donar suport a la seva salut cardiovascular, cerebral i general d'una manera natural i efectiva . Nature's Plus garanteix la qualitat i puresa de l'oli, fent de SuperbaBoost una elecció fiable per incorporar els beneficis de l'omega-3 a la teva dieta.

Ingredients:

Ingredients per 1 perla: Oli de Krill 500 mg Aportant: Fosfolípids 280 mg Dels quals: Fosfatidilcolina 240 mg Colina 35 mg EPA (àcid eicosapentaenoic) 75 mg DHA (àcid docosahexaenoic) 35 mg Astaxantina 4 uphausia superba) (Oli de Krill (SUPERBABoost)) (valorat en 15% EPA, 7% DHA) (crustacis), material de la perla (gelatina bovina, glicerina, sorbitol i aigua).

Conté crustacis.

Com es fa servir Oli De Krill Superbaboost Natures Plus?

Prendre de 1 a 2 perles al dia preferiblement amb esmorzar. Apte per a nens a partir de 12 anys, segons la recomanació professional. Dones embarassades o en període de lactància consulteu amb el vostre metge.

Presentació:

Envàs de 60 perles.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda