Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Oli Pur de Rosa Mosqueta Nativa - Irisana - 10 ampolles ***301

Fabricante:

Irisana Irisana

Oli Pur de Rosa Mosqueta Nativa - Irisana - 10 ampolles

160785

Nou

L'oli de Rosa Mosqueta té un alt poder de cocatrización i gran capacitat d'hidratar, nodrir i regenerar la pell.

Més detalls

11,40€

IVA inclòs

12,00€ IVA inclòs

-5%

1,14 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Oli Pur de Rosa Mosqueta Mosqueta Nativa

L'oli de Rosa Mosqueta té un alt poder de cicatrització i gran capacitat d'hidratar, nodrir i regenerar la pell.
Prevé i retarda els signes d'envelliment de la pell, atenua les arrugues i les línies d'expressió.
Protegeix i repara el dany causat per foto-envelliment producte de l'excessiva exposició a la radiació solar.

  • Disminueix cicatrius quirúrgiques i traumàtiques, ajudant a regenerar la pell danyada.
  • Proporciona execelntes resultats en el tractament de la pell afectada per cremades o cicatrius superficials.
  • Molt recomanat a la dona per prevenor estries pre i post part.
  • Indicat per a tractaments realitzats en cabina (depilació elèctrica, depilació per làser, làser resurfacing, micropigmentació).

L'oli de Rosa Mosqueta és reconegut com un producte emblemàtic xilè, emprat en la indústria cosmètica per les seves excel·lents propietats regeneratives. Com més coneixedor del producte és el mercat que ho demanda -com el alemany-, més gran és la seva demanda en la seva forma més pura, en ampolles de 15 ml per mantenir les seves propietats intactes, ja que en emprar envasos de més quantitat, cal afegir un antioxidant (generalmentvitamina E).

L'oli de Rosa Mosqueta ha aconseguit arribar al cim dels productes cosmètics, per la qual cosa cada vegada s'investiguen més productes, formulacions i combinacions per potenciar els seus efectes i aconseguir una activitat regenerativa extraordinària. L'oli és eficaç per als punts anteriorment descrits i és important valorar els següents aspectes:
· Grau de puresa de l'oli. Avalat per una anàlisi de composició
· Certificació de qualitat del país d'origen.
· Producte aprovat per les autoritats sanitàries del país en qüestió.

Com s'obté

A Xile hi ha una superfície aproximada de 35.000 hectàrees de Rosa Mosqueta silvestre, que ha crescut de forma natural. Recol·lectar aquests fruits, és una tasca molt delicada, ja que l'única manera és recol·lectar a mà, un a un.

La majoria dels recol·lectors prefereixen vendre el fruit a grans empreses i que elles fabriquin l'oli. Perquè aquestes grans empreses puguin fer front a l'enorme demanda, s'han elaborat molts mètodes i tractaments per treure-li el major profit al fruit i les llavors de Rosa Mosqueta. Fins i tot s'està cultivant en vivers on la planta és modificada genèticament, ja que de manera natural només creix de manera silvestre i noes pot conrear.

Diferències entre els olis de Rosa Mosqueta

refinat

En aquest procés, després d'una primera pressió, les llavors es tornen a tractar i es tornen a premsar fins que no queda més oli. La seva Presentació és diversa en formats i quantitats.

En refinar l'oli, aquest passa per un procés químic que sol alterar la qualitat en quedar restes de les substàncies utilitzades en refinar-. Per aquesta raó les tremendes diferències de preus en el mercat, depenen directament de la puresa de l'oli. En molts casos denominen 100% oli de Rosa Mosqueta, quan haurien de dir 100% oli de Rosa Mosqueta Refinat.
En definitiva, la utilització de mètodes de major rendiment significa utilitzar productes químics, entre ells el hexà, els compostos són considerats carcinògens i classificats com a substàncies perilloses per a la salut i el medi ambient. En el procés de refinat, l'oli es sotmet a temperatures que poden superar els 243ºC.

Pur: el Nativa de Irisana

L'oli natural de Rosa Mosqueta Nativa Irisana, és 100% natural, sense ús de productes químics durant el procés, amb la qual cosa es mantenen intactes les seves propietats. S'obté d'una producció limitada de 30.000 l l'any.

En tenir molt poca producció i ser aquesta artesanal,s'efectua tot el procés d'una forma completament natural amb les següents etapes:

  • Collita. Es realitza durant els mesos de febrer, març i abril. El fruit de la Rosa Mosqueta és recol·lectat en manualment per no danyar la pela.
  • Pre-assecat del fruit. Es realitza en llocs apropiats per a això, utilitzant en la producció d'assecat el màxim d'energia solar.
  • Assecat. El fruit és col·locat en safates i el procés de deshidratació finalitza al forn d'assecat a temperatures que no alteren les característiques d'aquest.
  • Selecció. El fruit deshidratat es mol ia més es selecciona acuradament. En aquesta etapa el fruit és separat de la llavor.
  • Extracció. La llavor de la Rosa Mosqueta és sotmesa a un delicat i molt acurat procés d'extracció per premsat mecànic en fred, on s'obté l'oli de Rosa Mosqueta.

Rosa Mosqueta

El mètode d'extracció de l'oli de Rosa Mosqueta es basa en la premsa en fred, on s'evita l'excés de calor durant la compressió per no danyar els components actius termolàbils o susceptibles de perdre la seva activitat a temperatures elevades com ara l'àcid retinoic.La calor és perjudicial per a aquest oli i inhibeix les seves propietats en més d'un 70%, per això s'utilitzen antics mètodes de triturat per pedra, molins, o com és el nostre cas, realitzant el premsat de llavors amb expeledores de baixa resistència en els quals es controla la velocitat d'impulsió del cargol, amb temperatures que no excedeixin els 50 ºC.

Els productes amb oli de Rosa Mosqueta i els derivats cosmètics que l'inclouen en la seva formulació s'administren unes 2-3 vegades al dia per via tòpica. En ser un oli vehicular, es recomana el seu ús estrictament en la dermis, mai en mucoses (genitals, cavitat bucal ...), ulls o ús intern en l'organisme.
Per completar la seva absorció, es realitza un lleuger massatge circular a la zona de tractament. Per exemple, a la cara ho farem amb les puntes dels dits i dependrà si usem un oli pur o un cosmètic que conté oli (en sabons, crema per les estries ...)
Els resultats, en general s'observen després del primer mes. Cal destacar que no és el mateix una cicatriu recent, que una cicatriu de fa anys. Cal tenir clar que no sempre serà una solució immediata al nostre problema ja que cada persona és diferent, fins i tot si parlem d'arrugues fines o profundes o tipus d'estries encara que siguin vermelles. Per a alguns tipus de cicatrius, no s'han d'observar finspassades les 8 setmanes. En el cas de dones embarassades es recomanen suaus massatges als pits i abdomen, durant l'últim trimestre de gestació, per evitar les estries.
L'oli de Rosa Mosqueta ha aconseguit arribar al cim dels productes cosmètics, per la qual cosa cada vegada s'investiguen més productes, formulacions i combinacions per potenciar els seus efectes i aconseguir una activitat regenerativa extraordinària. L'oli és eficaç per als punts anteriorment descrits i és important valorar els següents aspectes:

  • Grau de puresa de l'oli.
  • Certificació de qualitat del país d'origen
  • Producte aprovat per les autoritats sanitàries del país en qüestió.
certificacions

L'oli de Rosa Mosqueta Nativa està certificat amb l'etiqueta BIOCHILE. Perquè una certificació BIO sigui veritablement efectiva i estigui justificada, ha d'establir-se per un període limitat, però renovable, per poder garantir que el participant segueix i respecta escrupolosament la implantació de les regles establertes per l'entitat de certificació. Massa sovint avui, les certificacions BIO s'emeten de per vida després d'una única visita, sense realitzar un seguiment posterior, i en ocasions, sense cap visita en absolut. Per tant, no hi ha res apugui garantir que els productes procedents d'aquests programes, que afortunadament són escassos, però molt poc escrupolosos, siguin veritablement BIO. Aquest dubte, no vaig poder plantejar-se amb el programa BIO establert per BCS-Öko Garantie per Nativa.
La certificació de BCS-Öko Garantie comença a la font (Xile): Començant per les fruites, la seva recollida, la seva producció, les post-producció, l'embalatge i el transport (implantat i seguit per BCS-Öko Garantie). Inspectors experts efectuen visites regulars sobre el terreny (sovint es tracta també de cultivadors que posseeixen un saber i un coneixement molt profund del medi ambient i que freqüentment viuen la seva responsabilitat BIO com una autèntica missió). D'altra banda, es documenta escrupolosament un plec de condicions de producció complet, pas a pas, i es posa a disposició dels inspectors en tot moment, així com els altres documents que formen part del sistema de traçabilitat BIO. Aquests programes constitueixen la garantia d'estàndards de producció irreprotxable.

Presentació: Envàs de 10 ampolles de 2 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda