Preu reduït! Farigola Blanca Oli Essencial Bio - Terpenic Labs - 5 ml

Fabricante:

Terpenic Labs Terpenic Labs

Farigola Blanca Oli Essencial Bio - Terpenic Labs - 5 ml

223760

Nou

La Farigola Blanca Oli Esencial Bio és un oli natural extret de Thymus mastichina, ric en 1,8-cineol i produït sota estrictes estàndards d'agricultura biològica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

6,49€

IVA inclòs

7,29€ IVA inclòs

-10%

1,30 € / ml

Més informació

Farigola Blanca Oli Essencial Bio Terpenic Labs

L'essència pura de la natura a cada gota.

Què és Farigola Blanca Oli Essencial Bio Terpenic Labs?

La Farigola Blanca Oli Esencial Bio és un producte d'alta qualitat extret de la planta Thymus mastichina mitjançant processos que preserven totes les seves propietats naturals.

Ric en 1,8-cineol , aquest oli essencial és reconegut per les seves propietats beneficioses per a la salut i pot ser utilitzat de manera oral. Produït sota estrictes estàndards d'agricultura biològica, aquest oli essencial de farigola blanca és un producte 100% natural, sense additius ni productes químics.

Ingredients:

Thymus mastitxina. 1,8-cineol.

Com es fa servir Farigola Blanca Oli Essencial Bio Terpenic Labs?

Per a ús oral, generalment es dilueixen unes poques gotes en un got daigua o en un tros de sucre i es prenen de 1 a 3 vegades al dia. La quantitat exacta pot variar depenent del motiu de l'ús i la concentració de l'oli essencial, per la qual cosa es recomana seguir les instruccions de l'envàs o consultar un professional de la salut.

És crucial tenir en compte que l'ús oral d'olis essencials s'ha de fer sota la guia d'un professional de la salut, ja que alguns poden ser tòxics si s'ingereixen en grans quantitats.

A més, no totes les persones poden ingerir olis essencials a causa de problemes de salut preexistents. Per tant, sempre és recomanable parlar amb un metge o aromaterapeuta certificat abans de començar qualsevol règim d'olis essencials.

Presentació:

Envàs de 5 ml oli essencial ús oral.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2012 oferint productes d'aromateràpia científica a base d'actius naturals. Terpenic és un laboratori pioner en elaboració d'olis per a fins medicinals.


Terpenic, olis essencials i vegetals d'alta qualitat



Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel treball ben fet. Són un laboratori número 1 a Europa en fitoaromaterapia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda