Preu reduït! Coral Calcium Max - ESI Laboratorios - 80 càpsules

Coral Calcium Max - ESI Laboratorios - 80 càpsules

180617

Nou

Producte a base de Calci, Magnesi i Vitamina D3.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,91€

IVA inclòs

25,45€ IVA inclòs

-10%

0,29 € / ud

Més informació

Coral Calcium max®

Producte a base de Calci, Magnesi i Vitamina D3, sent el Calci, Magnesi i Vitamina D3 nutrients essencials per al metabolisme ossi, Coral Calcium Max pot representar un òptim coadjuvant 100% natural per a la salut dels ossos. La particular composició de l'coral afavoreix el manteniment de forma natural, de l'pH fisiològic afavorint un estat general de benestar. La dosi recomanada de Coral Calcium Max garanteix l'aportació de la quantitat justa de Calci, Magnesi i Vitamina D3 (100% de RDA per a cada un dels tres nutrients).

Ingredients actius: Coral fòssil pols (274mg), calci carbonat (237,5mg), magnesi òxid (121,4mg), calci citrat (24mg), calci fosfat, Vitamina D3.

Mode d'ús: S'aconsella prendre 4 càpsules a el dia, dos al matí i dues a la nit, amb abundant aigua.

Presentació: envàs de 80 càpsules.

Informació complementària:

El Coral, una gema preciosa, també per al benestar.

El corall es coneix i s'utilitza des de fa mil·lennis per a la realització de joies, però no només per això: els primers indicis de l'ocupació de l'coral a la "medicina marina xinesa" daten de fa al menys 5000 anys.

Què és el corall?

El corall, malgrat el seu aspecte similar a una pedra, és un ésser viu marí, concretament un celenterato microscòpic (de la mateixa família de l'anemone de mar). El corall viu filtra l'aigua de la mar i s'excreta a l'exterior els minerals (principalment carbonat de calci) per formar el seu esquelet, la part dura i ramificada que tots coneixem. A poc a poc aquesta estructura creix, alguns corals s'uneixen i proliferen fins a formar masses molt grans com les barreres de corall.

La font de corall per a fins alimentari-nutricionals

A causa de l'acció dels corrents marins, onades, canvis tèrmics i dels peixos que la poblen, la barrera coral·lina pateix un procés d'erosió natural i en les seves proximitats es forma la sàvia coralina. Aquesta és una de les fonts utilitzades (coral subaquàtic); l'altra font està constituïda pels dipòsits fòssils, que es troben fora de la superfície marina que, per acumulació, s'han creat sobre la terra durant el transcurs de milions d'anys (coral terrestre o fòssil).

L'impacte ambiental: el respecte de l'ecosistema

ESI ha triat utilitzar Coral fòssil de dipòsits terrestres, (segur des del punt de vista de la contaminació de metalls pesants) amb la intenció de respectar el medi ambient. La recol·lecció de corall marí subaquàtic provoca greus danys a el fons marí: és recollit utilitzant potents aspiradors que arrosseguen, sense possibilitat de selecció, coral mort, coral viu i altres espècies marines, vegetals i animals. D'altra banda hem tingut en compte que el corall subaquàtic s'ha format recentment, en mars en l'actualitat contaminats amb hidrocarburs i metalls pesants (mercuri, plom); mentre que les formacions de corall fòssil terrestres tenen milions d'anys, i d'èpoques en què no existien aquestes fonts de contaminació.

Què conté el Coral?

El Calci és l'element principal de l'corall (constitueix prop de l'38% del seu pes total). Més exactament el 86% de l'corall està constituït per carbonat de calci, la forma més comuna per a la somatització d'aquest mineral. Estudis han demostrat que el calci contingut en l'corals el que millor absorbeix el nostre organisme amb relació a altres fonts de calci. Un altre element contingut en el corall fòssil és el Magnesi sota la forma de carbonat de magnesi, Indispensable per a la vida i les funcions estan estretament relacionades a l'Calcio. Participa, al costat de l'sodi, calci, potassi i clor en el manteniment de l'potencial elèctric de la membrana cel·lular. D'altra banda, el magnesi coopera en el creixement ossi, estimula la funció neuromuscular, normalitza el ritme cardíac i reforça l'esmalt de les dents.

La importància de l'calci en el nostre organisme

El calci és un element indispensable per a la nostra supervivència, està relacionat amb nombroses reaccions bioquímiques i mecanismes fisiològics. Una greu manca de calci pot ser letal. És el cinquè element del nostre cos i el 90% de l'calci el contenen els ossos. El Calci és fonamental per a la integritat neuronal, la funció dels neurotransmissors, la contracció muscular, també de cor i per a moltes altres funcions. La vitamina D3 és un element indispensable, especialment lligat a tot l'anterior: estimula l'absorció intestinal de calci i fosfats i redueix l'eliminació renal. D'altra banda, sense la vitamina D3, l'organisme no és capaç d'assimilar més de l'10% de l'calci introduït mitjançant la dieta. Recents estudis clínics i, la seva aplicació pràctica, han demostrat que integrar l'alimentació amb calci pot reduir el risc d'aparició de càlculs renals. Per contra, sembla que una reducció de l'aportació de calci pot augmentar la possibilitat de desenvolupar càlculs renals.

El calci en l'alimentació

depèn totalment de la dieta: la font principal està constituïda per la llet i per els seus derivats. L'aportació de calci és essencial en algunes situacions en què s'aprecia pèrdua de massa òssia (principalment en dones durant la menopausa), i per promoure el creixement i el desenvolupament normal dels nens. El calci ajuda a la formació òssia i de les dents.

L'ús d'integradors alimentaris de calci està per tant recomanat a:

  • Dones, especialment durant la menopausa
  • Persones que no prenen llet i els seus derivats, per intolerància o per elecció (pàg. Ex. Vegetarians)
  • adolescents
  • Persones majors de 55 anys
  • Persones que realitzen dietes per aprimar

És important considerar que, desafortunadament, el greix que conté gran quantitat de calci és també la més calòrica i la més rica en colesterol: l'ús d'un adequat integrador de calci és per tant, en alguns passos, molt important

La importància dels minerals en el nostre organisme

Els minerals són elements molt importants per al bon funcionament del nostre organisme. Molts minerals són catalitzadors de les reaccions bioquímiques: lligant als enzims, la activen i augmenten la velocitat d'aquesta reacció. Els més I, Ferro, Molibdè, Manganès, Zinc, Cobalt, Seleni, a més de Magnesi, Potassi, Sodi i clor. A causa de el desenvolupament intensiu dels cultius, el sòl terrestre s'està empobrint de minerals, de manera que una alimentació a base de fruita i verdures pot no ser suficient per a aportar la quantitat Justa de tots els minerals necessaris per a l'organisme. D'altra fado els minerals continguts en el corall estan en una forma que és fàcilment assimilada pel nostre cos.

El manteniment de l'pH just al nostre organisme

El pH és la mesura d'estat d'acidesa (valor de l'pH infenor a 7) o alcalinitat (valor de l'pH superior a 7) del nostre organisme. El nostre organisme presenta diversos valors de pH en els teixits i òrgans que el componen i, en situació de normalitat, aquests valors de pH es mantenen constants. Algunes situacions porten a l'augment de l'acidesa del nostre cos: greixos elaborades (pe fregits), begudes gasoses, estrès, fum, alcohol, Te o cafè, contaminació, manca de vida a l'aire lliure i per tant d'oxigenació. Per contrarestar l'acidesa nostre organisme es veu obligat a utilitzar les seves pròpies reserves de minerals, per exemple el calci dels ossos. És evident que en aquestes situacions augmenta significativament la necessitat de minerals. És molt Important ajudar al nostre organisme a mantenir els nivells justos de pH, per que un ambient àcid afavoreix el desenvolupament de moltes condicions patològiques. L'elevat contingut de calci present en el corall afavoreix el manteniment d'un correcte pH, lleument alcalí.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda