Fabricante:

Vegafarma Vegafarma

Nutricalcium - Vegafarma - 500 ml

212209

Nou

Complement alimentari a base de Calci, Magnesi, Zinc i Vitamines D3. Presentat en envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,15€

IVA inclòs
4,83 € / 100 ml

Més informació

Nutricalcium

Suplement de vitamines i minerals que ajuden a l'manteniment ossi.

Què és el Nutricalcium?

És un suplement de vitamines i minerals que ajuden a l'manteniment ossi.

L'os és un teixit dur però no mancat de flexibilitat. El calci, magnesi i fòsfor són el "cola" mineral que li confereix força i densitat, i les fibres proteiques orgàniques (especialment col·lagen) li confereixen mal·leabilitat i flexibilitat.

El procés de formació òssia requereix provisió constant i adequada de diversos nutrients com proteïnes, calci, magnesi, fòsfor, vitamina D, potassi i altres components com manganès, coure, bor, ferro, zinc i les vitamines A, K, C i Bi. Més de 500 proteïnes humanes són conegudes per lligar-se o per transportar calci. L'esquelet actua com el major magatzem d'aquest mineral, alliberant o prenent ions de calci del corrent sanguini.

La parathormona (segregada per la glàndula paratiroide) regula aquest alliberament, i la calcitonina (produïda en la tiroide) estimula la reabsorció de calci cap a l'os. La fórmula líquida d'aquest producte permet una millor absorció dels seus compostos.

Ingredients:

Aigua purificada, Calci (Clorur), Magnesi (Clorur), betaïna, Vitamina C (àcid L-ascòrbic), Silici (òxid de silici), Zinc (Clorur), Goma Xantana, Sorbat de Potassi i benzoat de sodi, Extracte de Estevia (glucòsids d'esteviol), Manganès (Sulfat), Bor (Borat), Vitamina K (Menadiona), Vitamina D3 (Colecalciferol), Aroma.

Com es pren el Nutricalcium?

Agitar abans d'usar.

Prendre 20 ml, 30 minuts abans de l'esmorzar, en mig got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand


Vegafarma és una marca que neix el 2002 i que desenvolupa productes dirigits a el sector de la salut i el benestar.


Vegafarma elabora a partir de matèries primeres productes per a la salut i benestar


Cada producte s'elabora després d'una acurada elecció de matèries primeres i d'un rigorós procés productiu , els quals són fonamentals per garantir l'estabilitat i seguretat del producte final. Les formulacions són acuradament estudiades i sustentades en un concepte sinèrgic entre coneixement productiu i coneixement terapèutic de cada ingredient o associació d'ingredients.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda