Fabricante:

Rejuvenal Rejuvenal

OsteoMatrix - Rejuvenal - 90 tauletes

223841

Nou

Complement nutricional amb una fórmula única que aporta tots els elements necessaris per a la renovació i el manteniment de la salut dels teus ossos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

65,41€

IVA inclòs
0,73 € / ud

Més informació

OsteoMatrix Rejuvenal

Recolzant l'estructura òssia de forma natural per a una vida forta i saludable.

Què és OsteoMatrix Rejuvenal?

OsteoMatrix és un complement nutricional dissenyat específicament per mantenir i millorar la salut dels teus ossos. Amb una fórmula única que inclou tots els elements necessaris per a la renovació del nostre esquelet, OsteoMatrix és la solució per al manteniment dels ossos en condicions normals.

La composició principal de l'os és el teixit ossi, que inclou diversos minerals com el calci i el magnesi , que aporten duresa a l'estructura òssia. El 94% de la matriu orgànica de l'os està composta per col·lagen (tipus I), i és sobre aquesta estructura on els minerals s'adhereixen per proporcionar solidesa a l'os.

Amb el pas del temps, la massa òssia tendeix a disminuir, especialment després dels 30 a 35 anys. Això pot portar a l'osteopènia, que és la fase prèvia a l'osteoporosi. En aquest punt, els ossos poden començar a afeblir-se i ser més propensos a fractures.

OsteoMatrix està formulat per donar suport a la salut dels teus ossos, proporcionant-te calci, vitamina D3 i altres components necessaris en altes concentracions . A més de contenir pèptids de col · lagen i altres components específics per a un bon manteniment dels ossos .

Ingredients:

Col·lagen de peix hidrolitzat (tipus I) (Peptan® F 2000 LD), fosfat de calci (hidroxiapatita). Incrementador del volum: cel·lulosa microcristal·lina. Carbonat de magnesi, argila de montmorillonita de calci, bisglicinat de magnesi, l-ascorbat de magnesi, Metilsulfonilmetà (OptiMSM®), l-arginina HCl, extracte de magrana (Punica granatum / 40% d'àcid elàgic). Antiaglutinants: estearat de magnesi, diòxid de silici. Punxades de bambú (Bambusa vulgaris / 85% silici). Bioflavonoides de cítrics. Vitamina K2 (MenaQ7®), colecalciferol.

Informació nutricional (per 2 tauletes):

Informació nutricional

(DOSI mínima)

Per 2 tauletes

VRN*

Tri-pèptids de col·lagen de peix (Peptan® F 2000 LD)

600 mg

Calci (hidroxiapatita)

225 mg

28

Argila de montmorillonita de calci

200 mg

Magnesi

120 mg

32

Vitamina C

100 mg

125

Metilsuldonilmetà (OptiMSM®)

100 mg

Arginina

100 mg

Extracte de magrana

50 mg

Silici

35 mg

Bioflavonoides de cítrics

20 mg

Vitamina K2 (MenaQ7®)

25 µg

33

Vitamina D3

12,5 µg

250

Com es fa servir OsteoMatrix Rejuvenal?

Prendre 4 pastilles al dia. Per a una màxima absorció del calci, vitamina D3 i vitamina K2, es recomana repartir-les entre els dos àpats principals: 2 al dinar i 2 al sopar.

Presentació:

Envàs de 90 rajoles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda