No hi ha productes
Ho compro
221999
Nou
Espirals elaborats amb farina de blat de moro, arròs, blat sarraí i quinoa. Presentat en envàs de 250 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Espirals fetes a base de farina de blat de moro, arròs, blat sarraí i quinoa bio sense gluten.
Una barreja dingredients per a una recepta especial i rica en sabor.
Les espirals multicereal li dóna a la pasta un sabor únic . És una bona font de carbohidrats, aportant energia al nostre dia a dia.
Farina de blat de moro (75%), Farina d'arròs (10%), Farina de blat sarraí (10%), Farina de quinoa (5%).
Informació Nutricional | Per 100 grams |
Energia | 351 kCal |
Greixos | 1,6 g |
de les quals, Saturades | 0,3 g |
Hidrats de Carboni | 75 g |
dels quals, Sucres | 0,7 g |
Fibres | 2,5 g |
Proteïna | 7,5 g |
Sal | 0 g |
Es recomana bullir 1 litre daigua i afegir 7 g de sal. Afegir 100 g de pasta i barrejar regularment. Escórrer la pasta, assaonar amb la salsa preparada i servir.
Envàs de 250 grams.
Característiques | Producte Bio, Sense gluten |
Gracias a los productos de Molino Andriani, las personas con enfermedad celíaca tienen la oportunidad de seguir la dieta mediterránea de forma completa y correcta, gracias a alimentos sin gluten, sin sacrificar el sabor.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació