No hi ha productes
Ho compro
207724
Nou
Pasta feta a base de blat sarraí bio sense gluten.
En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Pasta feta a base de blat sarraí bio sense gluten.
Ideal per a qualsevol que esculli una alimentació saludable i natural, tot el temps. Un simple ingredient: 100% farina de blat sarraí ecològica , per a una pasta el fort sabor del qual evoca el sabor antic de la tradició. El magnesi ajuda el metabolisme energètic i la normal funció muscular.
100% farina de blat sarraí.
Informació Nutricional | Per 100 grams |
Energia | 1469 kJ / 347 kCal |
Greixos | 2,9 g |
de les quals, Saturades | 0,7 g |
Hidrats de Carboni | 67 g |
dels quals, Sucres | 0,9 g |
Fibres | 4,5 g |
Proteïna | 11 g |
Sal | 0 g |
Envàs de 250 grams.
Característiques | Producte Bio, Sense gluten |
Gracias a los productos de Molino Andriani, las personas con enfermedad celíaca tienen la oportunidad de seguir la dieta mediterránea de forma completa y correcta, gracias a alimentos sin gluten, sin sacrificar el sabor.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació