Preu reduït! Betaindigest - NPro - 90 càpsules

Fabricante:

NPro NPro

Betaindigest - NPro - 90 càpsules

226433

Nou

NPRO Betaindigest combat la hipoclorhidria amb betaïna HCl i pepsina vegetal, millorant la digestió i absorció de nutrients.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,65€

IVA inclòs

18,50€ IVA inclòs

-10%

0,19 € / ud

Més informació

Betaindigest NPro

NPRO Betaindigest combat la hipoclorhidria amb betaïna HCl i pepsina vegetal, millorant la digestió i absorció de nutrients.

Què és Betaindigest NPro?

NPRO Betaindigest sorgeix com una solució efectiva per abordar la hipoclorhidria, una condició caracteritzada per un dèficit d'àcid clorhídric a l'estómac, que afecta significativament el procés digestiu .

Aquest estat pot ser resultat de diversos factors com l'edat, l'estrès, els hàbits alimentaris poc saludables, el consum d'alcohol, el tabac, l'ús prolongat d'antiàcids o la inflamació crònica, i porta a una disminució en l'eficiència de la digestió i l'absorció de nutrients essencials com proteïnes, vitamina B12, ferro, calci, magnesi i zinc.

A més, la insuficiència d'àcid compromet la barrera gàstrica i augmenta el risc d'infeccions per patògens alimentaris o disbiosi oral. Betaindigest de NPRO proporciona una solució a través del subministrament de betaïna clorhidrat i pepsina d'origen vegetal, compensant la manca d'àcid clorhídric i pepsina gàstrica . Aquesta combinació ajuda a restaurar la capacitat digestiva, millorant la descomposició de les proteïnes i l'absorció de nutrients, alhora que reforça les defenses naturals del sistema digestiu .

Ingredients:

Dosi
per càpsula
Betaina HCl 485 mg
Pepsina vegetal (proteasa àcida 200 SAPU) 100 mg
Midó d'arròs
Càpsula vegetal

Com es fa servir Betaindigest NPro?

Una càpsula abans de cada àpat principal, dosi recomanada 2-3 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Des de la seva fundació, NPro s'ha especialitzat en oferir productes de salut intestinal. Amb una línia pròpia d'elaboració i distribució exclusiva, NPro es destaca per assegurar que tant professionals del sector com clients, experimentin la qualitat i efectivitat de les seves formulacions, així com la idoneïtat dels seus serveis, tallers i aparatologia.


NPro, qualitat i eficàcia en salut intestinal


Combinació de formació i coneixement sobre el procés d'elaboració dels productes, buscant sinergies que contribueixin a un objectiu comú de salut preventiva i valor terapèutic.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda