Preu reduït! Detox Forte - Sakai - 450 ml

Fabricante:

Sakai Sakai

Detox Forte - Sakai - 450 ml

223840

Nou

Complement alimentari que afavoreix la desintoxicació de lorganisme i protegeix les cèl·lules del dany oxidatiu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,79€

IVA inclòs

16,65€ IVA inclòs

-11%

3,29 € / 100 ml

Més informació

Detox Forte Sakai

Atura les toxines i queda't amb les coses bones per a un organisme més saludable i ple d'energia.

Què és Detox Forte Sakai?

Detox Forte és un complement alimentari dissenyat per ajudar el teu organisme a eliminar les toxines ia retenir el millor de la teva dieta . Aquesta poderosa barreja d'ingredients naturals inclou Carxofa, Cardo Mariano, Dent de Lleó, Alga Chlorella de paret debilitada, Desmodium, Rave negre, Inositol, L-Taurina, Vitamines C, E, B6, Zinc i Manganès.

La combinació d'aquestes vitamines i minerals contribueix a la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu . A més, els ingredients naturals seleccionats ofereixen beneficis addicionals per a la salut. La Carxofa, el Cardo Mariano i la Dent de León són coneguts per les seves propietats depuratives i detoxificants . L'Alga Chlorella i el Desmodium afavoreixen l' eliminació de metalls pesants i altres toxines de l'organisme . Per la seva banda, el Rábano negro és un potent depuratiu del fetge.

Detox Forte és l'opció ideal per a persones que busquen millorar la salut general i augmentar l'energia a través d'una desintoxicació completa de l'organisme.

Ingredients:

Aigua, ÉS Desmodium (Desmodium fulla), pols d'alga Chlorella, ÉS Carxofa (Carxofa fulla, maltodextrina), Inositol, L-Taurina, àcid ascòrbic, conservant: potassi sorbat; ÉS Dent de Lleó (Dent de Lleó fulles, maltodextrina, diòxid de silici), EF Rave negre (Rave negre arrel, escorça, suc), corrector d'acidesa: àcid cítric; ÉS Cardo Mariano ( Cardo mariano llavor, maltodextrina), acetat de DL-alfa-tocoferilo, sulfat de zinc; edulcorant: glucòsids d'esteviol; sulfat de manganès, clorhidrat de piridoxina.

*VRN= Valors de Referència de Nutrients ES=Extracte Sec EF=Extracte Fluid hidroalcohòlic.

Per dosi diària recomanada 30 ml:

350 mg ES Desmodium (Desmodium adscendens), 220 mg pols d'alga Chlorella, (Chlorella vulgaris), 160 mg ES Carxofa (Cynara scolymus) titulat al 2,5% en àcid clorogènic, 100 mg Inositol, 100 mg mg Vitamina C (100% VRN*), 50 mg ES Dent de Lleó (Taraxacum officinale) titulat al 3% en vitexina, 50 mg EF Rave negre (Raphanus sativus), 33,3 mg ES Cardo Mariano (Silybum marianum) titulat al 10% en silimarina, 12 mg Vitamina E (100% VRN*), 10 mg Zinc (100% VRN*), 2 mg Manganès (100% VRN*), 1,4 mg Vitamina B6 (100% VRN*). 30 ml aporten 4 mg d'àcid clorogènic, 1,5 mg de vitexina i 3,3 mg de silimarina.

Com es fa servir Detox Forte Sakai?

Es recomana prendre directament 30 ml al dia (tret de la prescripció diversa). Agitar abans d'usar. Es recomana prendre Detox Forte amb aigua abundant per mantenir una correcta hidratació.

Presentació:

Envàs de 450 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda