Fabricante:

Neo Neo

Mico Neo CLN - Neo - 30 sobres

225081

Nou

Combinació de baobab, goma d'Acacia i cabellera de lleó per a salut digestiva, cognitiva i immunològica. 100% biològic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

39,45€

IVA inclòs
1,32 € / ud

Més informació

Mico Neo CLN

Harmonia natural per al teu cos amb Mico Neo CLN - Benestar integral des de la natura

Què és Mico Neo CLN?

Mico Neo CLN és un complement alimentari innovador que combina ingredients naturals d'alta qualitat per recolzar la salut i el benestar general . Aquest producte s'elabora a partir de pols d'Adansonia digitata (baobab), conegut pel seu alt contingut en vitamines, minerals i antioxidants , goma d'Acacia seyal, que aporta fibra soluble beneficiosa per a la salut digestiva, i extracte pur de Hericium erinaceus (melena de lleó), un fong de producció biològica reconegut per les seves propietats neuroprotectores i de suport al sistema immunològic .

La combinació d'aquests tres components ofereix un espectre ampli de beneficis, des de la millora de la funció digestiva fins al suport a la salut cognitiva i el reforç del sistema immune , fent de Mico Neo CLN una opció excel·lent per als que busquen millorar la seva salut de manera natural i holística.

Ingredients:

INAVEA® (pols de fruit de baobab (Adansonia digitata L) i goma d'acàcia* (Acacia seyal Delile) i extracte sec de cabellera de Lleó BIO (Hericium erinaceus) estandarditzat al 10% en polisacàrids i 1% en hericenones.

Com es fa servir Mico Neo CLN?

Prendre 1 sobre al dia, 30 minuts abans del dinar.

Com que no és soluble, s'ha de prendre barrejat amb iogurt o amb altres aliments espessos. No ho barregeu amb aigua o sucs, ja que poden desnaturalitzar el producte.

Presentació:

Envàs de 30 sobres.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda