Fabricante:

Ballot-Flurin Ballot-Flurin

Xarop d'Hivern amb pròpolis de la nostra terra Bio - Ballot -Flurin - 100 ml

225102

Nou

Combina mel silvestre, pròpolis negre regional i vinagre de sidra de poma ecològic. Una solució natural per combatre símptomes de refredats i tos, preparat seguint tradicions ancestrals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,98€

IVA inclòs
10,98 € / 100 ml

Més informació

Xarop d'Hivern amb pròpolis de la nostra terra Bio Ballot-Flurin

Naturalesa al rescat: Alleugeriment i cura a cada gota durant l'hivern.

Què és Xarop d'Hivern amb pròpolis de la nostra terra Bio Ballot-Flurin?

El Xarop d'Hivern amb pròpolis de la nostra terra Bio Ballot-Flurin és una poderosa barreja d'ingredients naturals i ecològics dissenyada per a la cura i l'alleujament durant l'estació freda. La seva base està constituïda per mel silvestre i pròpolis negre de producció regional, ingredients coneguts per les seves propietats benèfiques en la salut. Es completa amb el vinagre de sidra de poma, reconegut pels seus múltiples beneficis per a la salut.

Adequat per atendre aquells que comencen a sentir els símptomes d'un refredat, aquest xarop actua com un bàlsam per al sistema respiratori . Gràcies a la seva composició, és especialment eficaç per alleujar diferents tipus de tos, ja sigui seca, productiva o relacionada amb el consum de tabac .

La seva preparació segueix mètodes tradicionals, cosa que garanteix la conservació de les propietats naturals dels seus ingredients. Una resposta ecològica i efectiva per enfrontar els reptes de l'hivern .

Ingredients:

Mel de bosc*, mel d'acàcia*, vinagre de sidra* (suc de poma*, aigua, mel*, llevat), extracte de pròpolis negre* 5% (aiguardent*, aigua, pròpolis* de la nostra terra), maceració alcohòlica de plantes* (aiguardent*, sàlvia*, farigola*, lavanda*). Alc. 5,2% vol.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 313 kcal
Greixos 0 g
de les quals, saturades 0 g
Hidrats de carboni 78 g
dels quals, sucres 56 g
Fibra alimentària -
Proteïnes 0 g
Sal 0,01 g

*ingredients procedents de l'Agricultura Ecològica. Certificat per FR BIO-10.

Com es fa servir Xarop d'Hivern amb pròpolis de la nostra terra Bio Ballot-Flurin?

En cas de refredat, prendre 2 culleradetes 3 vegades al dia o 30 ml de xarop. La mel pot cristal·litzar, és natural. Escalfar suaument al bany maria per fluidificar. Donar la volta al flascó perquè es barregi bé.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1970, compromesos amb la innovació i la salut global a través de l'harmonia entre les abelles i els humans. Ballot-Flurin és un pioner en la apicultura dolça i pràctiques d'Apiculture DOUCE®.


Ballot-Flurin, 50 anys de compromís i respecte cap a les abelles


Els seus principis es basen en la comprensió, cura, integritat i responsabilitat cap a les abelles. Han liderat la revolució en pràctiques apícoles al llarg de cinc dècades a Europa.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda