Fabricante:

Daosin Daosin

Daosin - Daosin - 15 càpsules

226416

Nou

Complement alimentari que aporta enzim DAO per millorar el metabolisme de la histamina i prevenir reaccions adverses.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,40€

IVA inclòs
1,03 € / ud

Més informació

Daosin

Gaudeix del menjar sense preocupacions amb Daosin, el teu aliat contra la intolerància a la histamina.

Què és Daosin?

Daosin és un complement alimentari innovador dissenyat per a persones que enfronten dificultats en el metabolisme de la histamina a causa d'una deficiència a l'enzim Diamino Oxidasa (DAO).

Aquest enzim és crucial en el procés de degradació de la histamina, un compost que es troba naturalment en molts aliments i que, en nivells elevats dins del cos, pot causar reaccions adverses com a migranyes, problemes digestius, congestió nasal, entre d'altres.

La DAO es localitza majoritàriament a l'epiteli intestinal, on la seva funció principal és degradar la histamina present als aliments, evitant així la seva absorció a la sang i les conseqüències negatives associades amb la seva acumulació.

Daosin proporciona una aportació d'aquest enzim essencial, oferint una solució efectiva per millorar la tolerància a aliments rics en histamina i ajudant a mantenir una millor qualitat de vida per a les persones amb insuficiència de DAO.

Ingredients:

Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, maltodextrina, corrector d'acidesa: fosfat sòdic, emulsionant: carboximetilcel·lulosa sòdica reticulada, agent de recobriment: goma, laca, extracte proteic de ronyó de porc, antiaglomerant: diòxid r d'acidesa: carbonat càlcic, antiaglomerant: sals magnèsiques d'àcids grassos, greix vegetal totalment hidrogenat (coco), estabilitzant polidextrós, antiaglomerant: talc.

Com es fa servir Daosin?

Agafeu una càpsula amb una mica d'aigua 15 minuts abans d'un àpat que contingui histamina. La dosi màxima diària és de 3 càpsules (corresponent a 3 àpats que contenen histamina).

Presentació:

Envàs de 15 càpsules.

Brand

Daosin: gestió dietètica del dèficit de DAO. Daosin t'ofereix complements alimentaris per a la gestió dietètica del dèficit de DAO. Però, abans de res, què és 'DAO'?


Què és DAO?


DAO són les sigles de l'enzim DiAminoOxidasa, el principal en el metabolisme de la histamina. La histamina, per la seva banda, és una amina biogènica que està present en la majoria dels aliments. Què passa? Quan hi ha un dèficit de l'activitat de la DAO en l'organisme, la histamina no és correctament metabolitzada o degradada, passant al torrent sanguini. Els símptomes principals d'aquesta anomalia són la migranya, les alteracions digestives, els dolors i contractures musculars o els trastorns cutanis.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda