Preu reduït! Nou Gastric Optim - Nutrinat Evolution - 30 càpsules

Gastric Optim - Nutrinat Evolution - 30 càpsules

226846

Nou

Gastric Optim® de Nutrinat, amb enzims, calci, zinc i botànics, ofereix calma, protecció i regeneració gàstrica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,32€

IVA inclòs

12,90€ IVA inclòs

-20%

0,34 € / ud

Més informació

Gastric Optim Nutrinat Evolution

Cura digestiva integral, naturalment eficaç.

Què és Gastric Optim Nutrinat Evolution?

Gastric Optim® de Nutrinat Evolution és un complement alimentari formulat amb una sinergia d'enzims digestius, minerals com el calci i el zinc, i una selecció de botànics incloent regalèssia, malví i om vermell .

Aquest producte ofereix un triple benefici per a la salut gastrointestinal : un efecte calmant proporcionat pel carbonat de calci que ajuda a regular els enzims digestius i neutralitza l'acidesa estomacal; un efecte antiinflamatori i regenerador gràcies a la regalèssia i al zinc, que ajuden a restaurar la integritat de la mucosa intestinal; i un efecte emol·lient i protector aportat pel llentiscle, l'om vermell i el malví, que protegeixen la mucosa gàstrica. Ideal per als que busquen suport en la digestió i la salut intestinal.

Ingredients:

Calci (carbonat de calci), extracte sec desgliciritzat d'arrel de regalèssia (Glycyrrhiza glabra L.), càpsula [agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa (HPMC)], extracte de resina de llentiscle de Quíos (Pistacia lentiscus L.). barreja d'enzims (amilasa, cel·lulasa, papaïna, lipasa, lactasa), extracte sec d'escorça d'om vermell (Ulmus rubra Muhl.), extracte sec d'arrel de malví (Althaea officinalis L.), zinc (bisglicinat de zinc), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), antiaglomerants (diòxid de silici i sals magnèsiques d'àcids grassos).

Composició:

Valors nutricionals Per 2 càpsules % VRN*
Regalèssia, extracte desgliciritzat d'arrel 4:1 300 mg
Lentisco de Quiós, extracte de resina 200 mg
Barreja d'enzims [amilasa (500 SKB**), cel·lulasa (300 CU**), papaina (20 TU**), lipasa (200 FIP**), lactasa (100 ALU**)] 200 mg
Olm vermell, extracte d'escorça 4:1 140 mg
Calci (carbonat de calci) 120 mg 15
Malví, extracte d'arrel 4:1 100 mg
Zinc (bisglicinat de zinc) 10 mg 100
*VRN: Valors de Referència de Nutrients. **Unitats de mesura d'enzims segons FCC (Codi de Substàncies Químiques per a Aliments): SKB (Unitats de dextrinització d'alfa-amilasa)- CU (Unitats de cel·lulasa)- TU (Unitats de tripsina)- FIP (Unitats de lactasa-fúngica )- ALU (Unitats de lactasa-àcida).

Com es fa servir Gastric Optim Nutrinat Evolution?

Per a adults, una càpsula al dia quan calgui, després d'ingerir menjar. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda