Fabricante:

NutriSport NutriSport

Bombon Fit - Proteic i saciant - Nutrisport - 5 bombons

190124

Nou

El teu snack ideal entre hores, el teu temptació proteica.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

5,00€

IVA inclòs
1,00 € / ud

Més informació

Bombon Fit

El teu snack ideal entre hores, el teu temptació proteica.

Resistir-se a la temptació de menjar entre hores no és fàcil, menys encara que se segueix una dieta amb l'objectiu de perdre pes o de definició muscular on els aliments dolços estan normalment restringits.

La solució és trobar un snack que sadolli la gana, amb baixos nivells de sucres, greixos i amb un alt percentatge de proteïnes.

Coneixedors d'aquesta necessitat, Nutrisport presenta Bombon Fit, un petit bombó proteic, ideal per prendre entre hores com piscolabis ric en proteïnes, especialment indicat en dietes de definició o de control de pes.

Amb tan sols 67 kcal per unitat i una deliciosa textura, els nous Bombon Fit, estan formulats amb un 30% de proteïnes làcties d'alt valor biològic. Cal destacar també que contenen menys d'1 g de sucre per bombó i que gràcies a la seva aportació en fibres (glucomanano) permet potenciar l'efecte saciant per evitar així la sensació de fam durant més temps.
Sabor: Xocolata.

Ingredients: concentrat de proteïnes de llet (32%), xarop de oligofructosa, cobertura de xocolata amb maltitol (pasta de cacau, edulcorant: maltitol, mantega de cacau, emulgent: lecitina de soja, aroma natural de vainilla), edulcorant (xarop de sorbitol), xarop de polidextrosa, glucomanan, mantega de cacau, oli de gira-sol (Helianthus annuus), cacau desgreixat en pols, aromes (conté llet), complex mineral (citrat de sodi, fosfat de sodi).

Informació Nutricional per 100 grams:

Valor Energètic334 Kcal
Greixos12 g
de les quals: Saturats6,3 g
Hidrats de Carboni17 g
dels quals: Sucres2,9 g
dels quals: Polialcohols5,0 g
Fibra26 g
Proteïnes29 g
Sal1,2 g
Glucomanano5,4 g

Aplicació: Prendre un o dos Bombon Fit entre hores.

Presentació: Envàs de 5 bombons de 20 g.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda