Preu reduït! Organic Aminopower 75% Vainilla Eco - Energy Feelings - 500 grams

Organic Aminopower 75% Vainilla Eco - Energy Feelings - 500 grams

223502

Nou

Proteïna vegana ecològica 75%, rica en aminoàcids, ideal per a batuts i receptes, amb deliciós gust de vainilla natural. Envàs de 500 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,37€

IVA inclòs

24,60€ IVA inclòs

-5%

4,67 € / 100 g

Més informació

Organic Aminopower 75% Vainilla Eco Energy Feelings

Supershake.

Què és Organic Aminopower 75% Vainilla Eco Energy Feelings?

Organic Amino Power Ressò 75% vainilla d'Energy Feelings és un preparat proteic a base de proteïnes vegetals ecològiques d'alta qualitat i fàcil digestió. Aquesta fórmula excepcional, amb un 75% de proteïnes per cada 100 g de producte, combina proteïna crua d'arròs integral germinat ecològica, proteïna de pèsol ecològica i proteïna de llavors de cànem industrial ecològic en proporcions necessàries per aconseguir un aminograma complet i equilibrat. És ideal per a batuts nutricionals, esmorzars, postres i més, amb un deliciós gust de vainilla natural.

Ric en 18 aminoàcids essencials, Organic Amino Power Eco 75% vainilla és perfecte per al desenvolupament i manteniment de la massa muscular. La seva formulació completa en aminoàcids té un valor biològic comparable als preparats de proteïna d'origen animal, convertint-lo en una opció excel·lent per a dietes veganes i vegetarianes. Aquest producte és ideal per als que busquen una font de proteïnes vegetals ecològiques i d'alta qualitat a les dietes.

Ingredients:

Proteïna d'arròs integral*, proteïna de pèsol*, proteïna de cànem industrial*, aroma natural de Vainilla i Canyella* (*) cultius procedents d'agricultura ecològica.

Informació nutricional:

Organic Amino Power Eco 73% cacau per 100g
Energia 337 kcal
Greixos 4 g
de les quals saturades 1 g
Carbohidrats 9 g
dels quals sucres 1 g
Fibres 8 g
Proteïnes 75 g
Sal 0 g

Com es fa servir Organic Aminopower 75% Vainilla Eco Energy Feelings?

La proteïna contribueix al creixement i manteniment de la massa muscular. Per obtenir els beneficis d'aquesta fórmula, recomanem afegir-hi 200/300 ml de beguda vegetal, suc o aigua 30 g en un agitador uns 30 minuts abans o després de l'entrenament. Alternativament, consumir en qualsevol moment del dia per incrementar la ingesta de proteïnes.

Presentació:

Envàs XL pack de 500 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda