Fabricante:

Santiveri Santiveri

Protein 90% Instantània sabor Vainilla - Santiveri - 200 grams

224344

Nou

Aliat nutricional per a totes les edats, ideal en tota mena d'activitats físiques. Ric en proteïnes, vitamines i minerals, recolza el creixement i el manteniment muscular, la salut òssia i el metabolisme energètic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,00€

IVA inclòs
6,00 € / 100 g

Més informació

Protein 90% Instantània sabor Vainilla Santiveri

El teu aliat nutricional, impulsa la teva energia i salut a cada glop.

Què és Protein 90% Instantània sabor Vainilla Santiveri?

Protein 90% Instantània sabor Vainilla de Santiver és una beguda vegana a base de proteïnes amb un deliciós sabor a vainilla.

Aquesta solució nutricional és idònia per a totes les edats i és un aliat inavaluable en tota mena d'activitats físiques i esportives . Les proteïnes d'aquest batut ajuden en l'augment i la preservació de la massa muscular, a més de contribuir al manteniment dels ossos en un estat normal .

A més, la vitamina D continguda afavoreix la utilització normal del calci i el fòsfor, assegurant el correcte funcionament dels músculs i el manteniment dels nivells normals de calci a la sang . Les vitamines D i K presents a la beguda s'uneixen per mantenir la salut òssia.

D'altra banda, la vitamina C ajuda a la formació normal de col·lagen per al funcionament correcte d'ossos i cartílags, alhora que sosté l'activitat normal del sistema immunitari durant i després d'exercici físic intensiu. Les vitamines C, B2, B6, B12, niacina i àcid fòlic alleugen la fatiga i el cansament .

Les vitamines B2, B5, B6, B12, niacina, biotina i tiamina donen suport al metabolisme energètic normal . Mentrestant, les vitamines E, C i B2 s'uneixen per protegir les cèl·lules contra el dany oxidatiu. La vitamina B6 ajuda al metabolisme normal de les proteïnes i del glucogen, i l'àcid fòlic contribueix a la síntesi normal d'aminoàcids.

Ingredients:

Aïllat de proteïna de soja - 97%, aminoàcids essencials - 2,4% (isoleucina, leucina, valina, fenilalanina, metionina, treonina, lisina, arginina, histidina), edulcorants (ciclamat sòdic i sacarina sòdica), aroma i vitamin. B1 (tiamina), vit. B2 (riboflavina), vit. B3 (niacina) vit. B5 (àc. pantotènic), vit. B6 (piridoxina), vit. B7 (biotina), vit. B9 (àc. fòlic), vit. B12 (cianocobalanina). Conté sulfits: els sulfits estan presents de forma natural als aïllats de proteïna de soja.

Com es fa servir Protein 90% Instantània sabor Vainilla Santiveri?

Dissoldre en qualsevol tipus de líquid la quantitat necessària individual (aprox. 250 ml), entre 3 i 4 cullerades soperes (30 g). Un cop preparat prendre'l immediatament o guardar-lo a la nevera per un temps màxim de 24 hores.

Presentació:

Envàs de 200 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda