Fabricante:

Tongil Tongil

REGAL - Tea Tree Bioderm Oli Essencial Arbre del Te - Tongil - 15 ml

184566

Nou

Envàs de 15 ml del millor oli provinent d'Austràlia

Més detalls

0,00€

IVA inclòs

Més informació

Bioderm Oli de l'Arbre del Te

Recomanat per a:

Com higienitzant d'ús tòpic en:

  • Cura de la pell.
  • Contribueix a eliminar l'acne juvenil.
  • Ús estètic i de neteja personal, barrejat amb productes regulars de neteja (sabons, gels, desodorants, after-shave), cura capil·lar (xampús, locions), dental (dentifricis), etc ...

Característiques:

Els aborígens australians han utilitzat tradicionalment l'arbre del te barrejant les seves fulles amb fang i aplicant-lo sobre ferides, cremades o picades d'insectes.

L'Oli essencial utilitzat és l'arbre Melaleuca alternifolia, originari de Nova Gal·les del Sud (Austràlia), i fabricat per Main Camp Pty. Ltd amb un 100% de puresa i sota normes ISO 9002, que garanteixen l'absència total de pesticides. El producte final no danya l'ecosistema, és reciclable i de fonts renovables.

El contingut en principis actius d'aquest oli està estandarditzat: 4-terpineol (principal responsable de la seva acció bactericida) no inferior a 35%; 1,8-Cineol (irritant per sobre del 15%) inferior al 5%.

Es pot aplicar com a higienitzant corporal, per a la cura diària de la pell. Posseeix una excel·lent compatibilitat cutània i no taca ni irrita. Té efectes desinfectants, antifúngics i cicatritzants. D'ús tradicional en aromateràpia.

Ingredients: 100% Oli essencial de l'Arbre del Te (TeaTree Oil) (Melaleuca alternifolia).

Forma d'ús: No ingerir mai.

Aplicar de 2 a 5 gotes, directament sobre la pell, o diluït en aigua, xampús, cremes, dentifricis, etc ..., segons sigui el propòsit d'utilització.

Presentació: Envàs de 15 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda