Preu reduït! Disbioferm - Herboplanet - 30 càpsules

Fabricante:

Herboplanet Herboplanet

Disbioferm - Herboplanet - 30 càpsules

225650

Nou

Complement amb olis essencials per a la salut digestiva, promou la digestió i eliminació de gasos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,82€

IVA inclòs

31,90€ IVA inclòs

-25%

0,79 € / ud

Més informació

Disbioferm Herboplanet

Harmonia Natural per a la teva Digestió.

Què és Disbioferm Herboplanet?

DISBIOFERM d'Herboplanet és un complement alimentari dissenyat per donar suport a la salut digestiva, utilitzant una combinació única d'olis essencials naturals .

Els ingredients clau inclouen Melaleuca (arbre de te), Gerani Indi, Canela, Clavel i Farigola Roja . El Gerani de les Índies és conegut per la seva capacitat per promoure la funció digestiva , ajudant a millorar la digestió i el benestar general del sistema gastrointestinal. La Farigola Roja, juntament amb el Clavel i la Canyella, juguen un paper crucial en la promoció d'una motilitat gastrointestinal regular i en l'eliminació de gasos, cosa que contribueix a reduir la incomoditat abdominal ia mantenir un sistema digestiu saludable .

Aquesta combinació d'olis essencials fa que DISBIOFERM sigui una opció excel·lent per a aquells que busquen una solució natural per millorar la seva salut digestiva i el confort intestinal.

Ingredients:

Per dues càpsules: Melaleuca (Melaleuca alternifolia Cheel) oli essencial 200 mg. Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina. Càpsula: hidroxipropilmetilcel·lulosa. Gerani de les Índies Orientals (Cymbopogon martinii (Roxb.) Will.Watson) oli essencial 60 mg, canyella (Cinnamomum zeylanicum Blume.) oli essencial 40 mg, clavell (Eugenia caryophyllata Thunb) oli essencial 40 mg, farigola vermella (Thymusvul .) oli essencial 40 mg. Antiaglomerants: diòxid de silici, sals magnèsiques d'àcids grassos.

Com es fa servir Disbioferm Herboplanet?

1 o 2 càpsules al dia per empassar amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Des de 1999, Herboplanet ha estat un referent en el sector dels complements alimentaris i fitoterapèutics, combinant la saviesa de la medicina natural amb tecnologies avançades. Fundada a Cesena per Giancarlo Salomoni, l'empresa representa l'excel·lència italiana en el camp.


Herboplanet: Complements i Fitoteràpia d'Avantguarda


Amb una filosofia que s'arrela en la tradició i es projecta cap a la innovació, Herboplanet ofereix productes segurs i eficaços. Compta amb el suport d'Andrea i Alessandro Salomoni, mantenint un enfoc familiar i professional en la seva gestió.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda