Preu reduït! Fibra Vital Plus - Klepsanic - 80 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Fibra Vital Plus - Klepsanic - 80 càpsules

169731

Nou

Sinergia efectiva de fructoligosacàrids amb plantes per equilibrar la flora intestinal i millorar les digestions.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,31€

IVA inclòs

12,50€ IVA inclòs

-9%

0,14 € / ud

Més informació

Fibra Vital Plus

Sinergia efectiva de Fructooligosacàrids amb plantes per equilibrar la flora intestinal i millorar les digestions; sent part important de la dieta habitual i, en diverses afeccions.

Els fructooligosacàrids (FOS) són un tipus de fibra soluble composta per unitats de fructosa que es troben de forma natural en petites quantitats en nombrosos aliments vegetals com: la xicoira, la carxofa, l'espàrrec, l'all, la ceba, el porro, el tomàquet, el plàtan entre d'altres.

Els efectes saludables dels FOS s'associen a la seva capacitat per modificar la composició de la microflora del còlon de manera positiva, motiu pel qual se'ls denomina Prebiòtics perquè:

  • Afavoreixen el creixement de les bifidobacteris (flora benèfica) i inhibeixen el dels bacteris patògens com: la Escherichia coli, la Shigella o la Salmonella, equilibrant la flora intestinal.
  • Estimulen la funció immunològica i la síntesi de certes vitamines.
  • Contribueixen a reduir trastorns digestius com: excés de gasos, creixement de bacteris que els generen, digestions pesades.
  • Milloren el trànsit intestinal, el que resulta beneficiós en casos deestreñimiento i de diarrees.
  • Redueixen el risc de patir càncer de còlon per mitjà de diferents mecanismes.
  • El consum dels FOS s'associa a un millor aprofitament per part del nostre organisme de diversos minerals com el calci i el magnesi, components indispensables dels ossos, dents i altres teixits.

S'empren cada vegada més els fructooligosacàrids en fórmules de productes naturals diversos, i fins i tot, en complements dietètics dissenyats per perdre pes.

La sinergia dels FOS amb el germen de blat, el te verd, la Canyella, el Zinc, la vitamina C i la vitamina B6 és amb la finalitat de potenciar més les propietats abans descrites. Després de diversos anys d'investigació, s'ha demostrat que la fibra dietètica, en aquest cas els FOS, ha de formar part d'una dieta correcta a causa dels seus beneficis atribuïbles al voltant de la prevenció i aparició de certes malalties com la diabetis, obesitat, dislipidèmies i càncer colorectal.

Composició per càpsula (500 mg): Fructooligosacàrids 150 mg, germen de blat ((Triticum aestivum)) 80 mg, Te verd (Camellia sinensis L.) 60 mg, Canyella (Cinnamomum zeylanicum) 41 mg, Gluconat de Zinc 23 mg, Vitamina C 20 mg, Vitamina B6 0,5 mg.

Forma d'ús: Prendre 3 càpsules al dia, abans dels àpats. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació: Envàs de 80 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda