Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! defenses Tos - Vitalart - 125 ml

Fabricante:

Vitalart Vitalart

defenses Tos - Vitalart - 125 ml

208817

Nou

Fórmula líquida gust mel i llimona que suavitza la tos i la irritació de coll. Envàs de 125 ml.

Més detalls

10,21€

IVA inclòs

11,95€ IVA inclòs

-14%

0,08 € / ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Defenses Tos de 125 ml.

Fórmula líquida que suavitza la tos i la irritació de coll.

Què és el Defenses Tos de 125 ml.?

És una fórmula líquida gust mel i llimona que suavitza la tos i la irritació de coll. L'arrel de Malví ajuda a reduir la irritació de coll. La flor de Camamilla ajuda a suavitzar la tos de forma natural. L'oli essencial de Farigola ajuda a el normal funcionament de sistema respiratori. El Zinc ajuda a el normal funcionament de el sistema immunitari.

No recomanat en dones embarassades, en període de lactància o persones amb malalties autoimmunes. Prendre a l'mínim 1 hora abans o 2 hores després de qualsevol altra medicació. No recomanat a persones amb al·lèrgia als pròpolis.

Ingredients:

Per 4 cullerades postres (5ml) 20 ml: Ingredients: Extracte aquós de plantes (EA d'arrel de malví (Althaea officinalis L.), EA de fruits de saüc (Sambucus nigra), EA de parts aèries de erísim (Sisymbrium officinale L. ), EA de flor de camamilla (Matricaria recutita), EA d'arrel de prímula (Primula veris L.), EA de fulles de farigola (Thymus vulgaris L.), Aigua, Glicerina, Mel, Extracte fluid de Plantago lanceolata, Extracte HA pròpolis, Vitamina C (àcid L-ascòrbic), Extracte HAG rovells d'groseller negre, Extracte HAG rovells de pi, Aromes de mel i llimona, Espessant (goma xantana), corrector d'acidesa (àcid cítric), Conservants (sorbat potàssic, benzoat de sodi), Oli essencial de farigola QT timol, Colecalciferol.

Com es fa servir el Defenses Tos de 125 ml.?

Adults: 3 a 4 cullerades de postres (5 ml) a el dia, a intervals regulars. Nens a partir de 3 anys: 1 a 3 cullerades de postres (5 ml) a el dia a intervals regulars. Si es prefereix, es poden concentrar les preses durant les últimes hores del dia, per suavitzar la tos a la nit.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand


Vitalart és l'art de recuperar la vitalitat. És una marca que aporta eficàcia, seguretat, vitalitat i naturalitat.


Compromesos amb la salut, els complements alimentaris Vitalart tenen cura dels aspectes que més repercuteixen en la nostra qualitat de vida. I ho fan aprofitant els millors recursos que la natura ens ofereix.


Más

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda