Preu reduït! Llevat Nutricional Ressò - Energy Feelings - 250 grams

Llevat Nutricional Ressò - Energy Feelings - 250 grams

223509

Nou

Llevat nutricional ecològic, enriqueix menjars, 34% proteïnes, sabor deliciós, ideal per a vegans i esportistes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,03€

IVA inclòs

29,50€ IVA inclòs

-5%

11,21 € / 100 g

Més informació

Llevat Nutricional Eco Energy Feelings

Superaliment.

Què és Llevat Nutricional Eco Energy Feelings?

El llevat nutricional ecològic d'Energy Feelings és un súper aliment dissenyat per enriquir el valor nutricional de diverses preparacions. Cultivada a partir del llevat primari Saccharomyces cerevisiae en melasses purificades de remolatxa, és inactiva, cosa que evita la proliferació de llevats en el tracte intestinal. Amb un sabor lleugerament salat , no amargant, es presenta en forma d'escates brunes clares, perfectes per enriquir la dieta de persones sanes, convalescents, nens, esportistes i vegans o vegetarians.

Aquest producte és una font excepcional de proteïnes d'alta qualitat, amb un 34% de proteïnes biodisponibles, convertint-la en un dels aliments més rics en aquest nutrient a tot el món. Lliure de residus tòxics de la indústria cervesera, el llevat nutricional ecològic d'Energy Feelings és una opció saludable i deliciosa per millorar la nutrició diària.

Ingredients:

Saccharomyces cerevisiae.*

*Flocs (escates) de llevat inactivat i assecat en un tambor de rodets que la converteix en escates homogènies amb certificació ecològica

Com es fa servir Llevat Nutricional Eco Energy Feelings?

Es pot empolvorar directament sobre amanides i plats elaborats freds i calents. S'utilitza per a l'elaboració de “formatges” vegans, per gratinar, com a ingredient de farcits. També es pot combinar amb espècies o herbes i fer condiments. Realça els sabors de guisats, salses, pasta, pizzes pel seu sabor que recorda el del formatge.

Es dissol bé en medis líquids per la qual cosa es pot fer servir per enriquir sopes i cremes. En batuts i begudes vegetals, com ara el topping dels cereals del matí. Les aplicacions culinàries són pràcticament il·limitades.

Presentació:

Envàs XL pack de 250 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda